Ha valaha is álmodoztál már róla, hogy milyen fasza lenne az egyik legdögösebb hollywoodi színésznővel dumálgatni némi bor mellett, akkor most nagyon figyelj, mert itt a várva várt esélyed.

Jennifer Lawrence a filmek világa mellett ugyanis politikával és különböző társadalmi kérdésekkel is foglalkozik, most éppenséggel a korrupció, a megvesztegetés, a titkos csúszópénzek ellen küzd. Ennek érdekében csatlakozott a Represent.us nevű szervezethez, amelynek támogatásával most egy szerencsés fickó elmehet piknikezni és bort vedelni a színésznővel.

Együtt lógunk, iszunk egy kis bort, beszélünk a politikáról, iszunk még egy kis bort, talán felhívjuk az exedet, talán felhívjuk az én exemet. Ki tudja? A lényeg, hogy jól fogunk szórakozni

- ismertette a tervezett programot Lawrence.

Nekünk pedig már ez is bőven elég lenne, ám a szerencsés kiválasztott különböző szabadtéri játékokban is kipróbálhatja majd magát a színésznő ellen, kireptetik Kaliforniába és 4 csillagos hotelben szállásolják el. Egész korrekt kis programot kínálnak tehát, de vajon mit kell érte tenni?

Sajnos az életben semmi nincs ingyen, így ez az ígéretesen hangzó randi sem lesz olcsó. Azok közül sorsolnak ugyanis, akik adományoznak némi pénzt a korrupcióellenes szervezet számára. Ezen az oldalon találsz még több infót a kampányról és a programról, illetve adományozni is itt tudsz. Minél nagyobb a felajánlás, annál nagyobb eséllyel lehetsz te az a mázlista, aki lerészegedik majd az Oscar-díjas szépséggel egy kaliforniai szőlőbirtokon.

(via)

És ezt olvastad már?
Hat pöpec kerti medence, amiben át lehet vészelni a nyarakat