David Beckham a szemünk láttára avanzsált sztárjátékosból divatikonná, ideje tehát stílusleckét vennünk az angolok kedvencétől. Így öltözködik egy modern angol úriember.

A bőrt csakis bőrben rúgja

David Beckham a 2012-es londoni olimpiai játékokat megelőzően egy sor felvezető rendezvényen vett részt az angol sport egyik karakteres képviselőjeként. Ezek a hangulatukban kötetlenebb események nem követelnek túl formális viseletet, és bár az egyik jeles alkalommal az Egyesült Államok First Lady-je, maga Michelle Obama társaságában dekázott, David akkor sem esett túlzásokba. A kék összeállítás hűvös angol eleganciáját egy könnyed szürke zakóval oldotta fel. Az élére vasalt nadrág nem túl szűk, szabásának játéka épp annyi, hogy lehetővé tegye a látványos labdaforgatást. Hogy az öltözet, vagy a szép bemutató tette-e meg a hatását, nem tudni, de Michelle Obama ezt követően egy meleg öleléssel hálálta meg Davidnek az erőfeszítéseket.

Zara Fantasy Blaser 37.995 Ft / Zara Plain Shirt 9.995 Ft / Topman Navy Novak Skinny Suit Trousers 50 GBP / Asos Slubby Textured Tie 11.05 Euro

Utazni is csak stílusosan

A londoni Heathrow repülőtéren - nem sokkal gépe landolást követően - kapták lencsevégre Beckhamet a közelmúltban. Megállapítható, hogy a fotósokat adott pillanatban valószínűleg a háta közepére sem kívánó ikonnak még több órás repülést követően is jól áll a kamera. Arckifejezésén túl pusztán az ing alján látható néhány gyűrődés árulkodik arról, hogy hosszú út áll mögötte, sőt még az olyan apró részletekre is képes odafigyelni, mint a kézi – és utazótáska színbéli harmonizációja.

Asos Oxford Shirt 24.19 GBP / Zara Strech Cotton Trousers 9.995 Ft / Gucci Leather Briefcase 2.984 Euro / Zara Greased Suede Blucher Shoes 19.995 Ft

A vörös szőnyegen

A tavalyi év médiaeseménye kérdés nélkül William herceg és Kate Middleton esküvője volt, melyre természetesen Mr. és Mrs. Beckham is hivatalosak voltak. Számunkra az sem kérdés, hogy a királyi párt követően az akkor éppen várandós Victoria és David volt a legtöbbet fotózott pár a hatalmas nemzetközi érdeklődést kiváltó rendezvényen. David emlékezetes Ralph Lauren frakkja azóta is élénken él bennünk, helyette azonban most mégis egy klasszikus szabású szürke öltönyben mutatjuk be a focistát. Vörös szőnyeges megjelenésüket a Beckham házaspár gondosan megtervezi, általában összeöltöznek, ami minden bizonnyal David számára a könnyebb feladat. Az agyonfotózott eseményeken előszeretettel visel szürke öltönyöket, amit tradicionálisan fehér inggel párosít. Természetesen itt is kifogástalan volt a megjelenése, akárkinek a fejéből is pattant ki ez az elegáns összeállítás.

Burberry Classic Fit Virgin Wool Suit 895 GBP / Asos Slim Fit Shirt 20.74 Euro / Jimmy Choo Mayfair High-Shine Leather Derby Shoes 495 Euro

Múlt héten az Alkonyat filmek sztárjának, Robert Pattinsonnak stílusából merítettünk, aki divatszemmel igen sokarcú. Győződj meg róla, miért!  

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában