Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezúttal nem csak egy-két fotónk van, hanem egy teljes sorozatunk, ami Berlinben készült egy olyan párosról, akikre - valljuk be - jól esik ránézni. Persze ember nincs ebben az univerzumban, aki ötször vált ruhát egy nap, de emellett most tekintsünk el. A középkategóriás kanadai Club Monaco legújabb ruháiba öltöztették őket; nézzük, mit lehet kihozni a kollekcióból!

Délelőtt

Laura és Stephane egy kiadós reggeli után nyakukba veszik Berlint és a délelőttöt városnézéssel töltik. Réteges szerkójuk becipzározható, begombolható, de amennyire funkcionális, annyira ötletes és friss. Laura egy városi felfedezőhöz illően kalapot vett, Stephane pedig egy parkával dobja fel az öltözéket.

 

Harapjunk valamit

Egy könnyed ebédhez vagy kávézáshoz már csak azért is jók ezek a szerelések, mert ezeken a színeken kiválóan látszik a kávéfolt. Laurát a lenge ruhában biztosan jobban megnézik az utcán, amit ráadásul egy szép nyaklánccal kombinált. A viszonylagos színtelenséghez Stephane is hozzáteszi a magáét és biztosra megy a khaki nadrág, szürke pulóver kombinációval.

 

Délutáni shopping

Délután tovább menetel párosunk, itt épp egy vintage könyvesboltban múlatják az időt. A sötétkék és a teveszín mindig ütős párosítás, még akkor is, ha ezúttal nem egy ember, hanem kettő viseli ezeket a színeket.

 

A vacsorán a sor

Estére Laura egy helyes, vörösszájú, befont hajú kajalopóvá alakult. Törékenységét csak még jobban kihangsúlyozza ezzel a fehér ruhával. Stephane maradt a jól bevált sötétkéknél és egyelőre még a távolba tekint, de hamarosan ő is rájön, hogy párja a hagymakarikák között turkál. Róla persze nem feltételezzük, hogy olyan mogorván áll a kérdéshez, mint a Jóbarátok Joey-ja, aki "nem ad a kajájából".

 

Esti parti

Mituán az egész napot egymás társaságában töltötték, ellátogatnak egy bárba, ahol Laura egy virágos ruhában próbálja meg begyűjteni az elismerő pillantásokat. Stephane pedig egy kék ingben és fekete, csíkos kardigánban örül annak, hogy van egy ilyen jó csaja, mint Laura. Az ő öltözékén itt már érezzük, hogy a Club Monaco egy jó minőségű, laza eleganciát sugalló brand, amit a harmincas korosztálynak bátran mernénk ajánlani.

Forrás

Ha tetszett az írás, akkor irány a Player Divat & Stílus rovata!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.