Nem tudom, mi ütött belém, hogy szakállolajról írok, mert nehéz lesz elkerülni, hogy ne úgy hangozzon az ember, mint egy fizetett hirdetés, de megpróbálom.

1. Elsőként arról, hogy miért kell szakáll, meg hogyan borotválkoznak az igazi férfiak.

2. Miért használjon az ember szakállolajat?
Kritikusok szerint a szakállolaj az első lépés a férfi szemránckrém és az epilálás felé, de ez költői túlzás, a grooming pedig fontos. A szakáll ugyanis ki tud száradni, töredezett lesz meg minden, de a végső lökés az volt, hogy belebotlottam egy Player nevű cuccba, aminek semmi köze a Player.hu-hoz, de ennyi nekem elég volt.

3. Mit tud az olaj?
Az olajak azt ígérik, hogy a szakáll fényesebb, rugalmasabb könnyebben kezelhető élettel telibb lesz. A szakáll alatti és az arcbőr is meghálálja a használatot. Azon kívül a kellemes illatok magabiztosabbá jobb kedélyűvé teszik az embert. Ez utóbbit nem tudom tanúsítani, de nem is vártam el, hogy balerinaszökkenésekkel fogok végigrohanni a Városligeten, a többi viszont működött, tényleg van értelme olajozni az arcszőrzetet.

Na most a poén a Playerben (az olajban) nem csak az, hogy hazai termék, hanem ráadásképpen laboratóriumban bevizsgált, az Európai Unióban engedélyezett, kozmetikai cucc, vagyis nem fognak kellemetlen meglepetések érni.

Az általam tesztelt olajnak egyébként fűszeres, szegfűszeges illata volt, persze nem olyan erős, hogy kedvem szottyant volna egy kis gyümölcslevesre, sokkal diszkrétebb, de léteznek illatmentes olajok is.

A szakáll minden ellentétes híreszteléssel szemben kúl, és ha már van, akkor nézzen ki jól.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Így ehetsz koreaiul Budapesten

1523 óta működik ez a lakótelep, és a lakhatás feltételei sem nagyon változtak

További cikkeink a témában