Már egy ideje gyülekeznek a baljós jelek a divat egén, és mostanra már biztossá vát, hogy 2017-ben újra divatba jön az egyetemes stílustörténelem legnagyobb bakija, az övtáska.

Bocsi, ha szoktál ilyet hordani, de kegyetlenül őszinték leszünk, mert szeretünk téged: a hasitasi kizárólag akkor megbocsátható, ha túrázni mész, vagy ha történetesen ötvenes apuka vagy, és morogva veszed ki az övtáskádból az újabb ötezrest, mert a kölkök már megint jégkrémet kértek a hullámvasút előtt.

Tipikusan egy olyan darabról beszélünk, melynek ugyan funkciójánál fogva valóban igazolható a létezése, de utcai viselethez passzintva egyszerűen hülyén néz ki, és kész.

Viszont ha szerinted mi vagyunk hülyék, és hülyeségeket beszélünk, akkor inkább várj néhány hetet/hónapot, ugyanis hamarosan tényleg elküldhetsz minket a vérbe, hiszen az imént szidott darab nyugatról indulva be fogja venni a világot.

Február végén kezdődött minden, amikor Leo DiCaprio képes volt így mutatkozni:

Lehet, hogy ő is tisztában volt vele, hogy hibát követ el, de sajnos elfelejtett utólag elhatárolódni önmagától, így május-június fordulójára beérett a dolog.

A most kövekező képeket olyan arcokról lőtték - A$AP Rocky és Kendall Jenner -, akiket te nem biztos, hogy ismersz, de odaát nyugaton nagyon szeretik őket majmolni a népek.

A nevesebb divatcégek is felismerték, hogy a divat fősodra éppen visszakanyarodik a középkorba, és elkezdtek nagyon menő dizájnerhasitasikat gyártani. Elérhető már Rihanna által tervezett darab is, de Michael Kors vagy Rebecca Minkoff is megcsinálta a maga értelmezését.

Végső soron, ha a cikk elején jól felnyomtuk az agyvizedet, amiért leszóltuk a kedvenc kiegészítődet, akkor örülhetsz, hamarosan ugyanis majdnem olyan divatos leszel, mint Kendall Jenner. (Legyen ő bárki is.)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legjobb tudásunk szerint veszünk popcornt Jarah-nak, ha eljön velünk moziba

Hogyan lett egy afrikai kissrácból fitneszsztár és Will Smith edzője?

Még a klímaszkeptikusok retinájába is beleég ennek a kiszáradt lagúnának a látványa

További cikkeink a témában