A befektetők összesen 2,1 millió dollárt dobtak össze az "elitista Tinderre". Ne tudjon má' mindenféle szakadék csajozni!

The League, azaz A liga. Már a neve is azt sugallja, hogy barátom, ez nem neked készült, ha a húszas éveid közepére nem tudtál összehozni legalább egy BMW X5-ösre és nincs saját lakásod a nagykörúton. Egyelőre még csak a bétateszt fut 4500 San Fransisco-i felhasználóval, de már biztos így is összejött néhány randi, ahol eltartott kisujjal elkortyolódott egy-egy üveg finom 47-es Cheval Blanc. A 2,1 milliós tőkét múlt hét csütörtökön jelentette be a project szülőanyja, Amanda Bradford, aki még azt is hozzátette, hogy ez a hatalmas összeg jóformán egy éjszaka alatt jött össze az 500.000 dolláros kezdőtőkén felül. Friscoban ezek szerint túl sok kanos üzletember rohangál felesleges befektetnivalóval.

A ligába természetesen nem kerülhet be akármilyen jöttment irodai munkás. A regisztráció után nem csak egy okos algoritmus nézi át a jelentkező közösségi profilját, de még egy adminisztrátornak is rá kell mondania az áment, mielőtt a frusztrált yuppie beléphet a csábosan rövid kiskosztümök izgalmas világába. Az algoritmus egyébként Bradford elmondása szerint azokra a húszas éveit taposó karrier-orientált jelöltekre utazik, akik "már elértek valamit" az életben. Hogy ez pontosan mit jelent, arról nem kaptunk bővebb infót, de nem hisszük, hogy a valami-nek köze lenne a dugóban állás során összepiszkált fika mennyiségéhez. Ezúttal inkább a havi bérjegyzéken szereplő összeg nagyságáról lehet inkább szó. Van az egészben még egy igen lényeges csavar. Míg a Tinder kizárólag a Facebook-profilodat használja, addig a The League fut egy kört a LinkedInen is, ahol tudvalevőleg sokkal több valaki van, mint bárhol máshol.

A liga alapvetése: "Persze, tudjuk, hogy a Tindernek is megvannak az előnyei, de miért nem töltöd inkább kicsit intelligensebben a szabadidődet?" A reménybeli felhasználókat pedig a következőképpen csábítja regisztrációra: "Okos vagy, elfoglalt és ambiciózus. Nincs szükséged randis appra, hogy randizz - ehhez túl népszerű vagy. Mégis csatlakoznod kell a The League-hez."

A nagyon zárt exkluzív bétában való részvételre az App Store-ból letölthető alkalmazás segítségével lehet jelentkezni. Már készül az androidos verzió is, mely ellen már biztosan szervezik a tüntetést San Fransisco elit szinglijei, hiszen ki a franc akar olyan nyomorulttal randizni, akinek nem a legújabb alma villog a mellényzsebében, ugyebár.

Itt csekkolhatod a cuccost, olvashatsz a fejlesztésről vagy jelentkezhetsz öltönyös Cupidónak is, ha látsz a dologban fantáziát.

És ezt olvastad már?
A férfiak jóval környezetszennyezőbben táplálkoznak, mint a nők