Legalábbis ezt állítják egy amerikai gasztromagazin szerkesztői. Nem tudjuk eldönteni, hogy igazuk van-e.

A főtt kukorica, akármennyi is szeretjük mi, magyarok, nem hungarikum. Nagyon sok helyen csípik, például az oroszok (néhányan fúrógép segítségét is igénybe veszik) és az amerikaiak is kedvelik. Mi szeretjük körberágni, a tengerentúlon viszont késsel-villával dolgozzák meg, de ez mindegy, mert most a készítésről lesz szó.  A Foodbeast magazin szerkesztői szerint eddig rosszul csináltuk, mert úgy kell, ahogy ők mutatják a videóban. Lássuk!

A trükk tehát a mikró, ami biztosan meggyorsítja a folyamatot, de mivel a készítés mechanikája egészen más, garantált, hogy a végeredmény is az lesz. Amíg nem kezdődik el egyik kedvenc nyári csemegénk szezonja, várunk, de utána azonnal tesztelni fogunk. Ha valakinek vannak tapasztalatai a témában, alább megoszthatná velünk!

És ez még nem minden, mert állítólag almát sem jól ettünk!

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés