Két nap, rengeteg kiállító és olyan italok, amikről eddig még valószínűleg csak a neten olvastál.

Az átkozott 2020-as év után 2021-ben nagy svunggal tér vissza a Whisky Show Budapest. A Corinthia Hotelben már 10. alkalommal rendezik meg a show-t, amelyen több mint 500-féle whiskyt és egyéb párlatot lehet majd megkóstolni, de lesznek ismeretterjesztő előadások és hagyományörző programok is.

A kétnapos rendezvényen rengeteg kiállító lesz, az impozáns standoknál a már jól ismert és szeretett márkák mellett új, érdekes brandekkel is meg lehet majd ismerkedni.

De nemcsak italozni lehet majd a Whisky Show-n hanem tanulni, művelődni is. A rendezvényen lesznek úgynevezett a Masterclass előadások, amik segítségével kitágíthatod a whiskyvel kapcsolatos ismereteidet. Egy Masterclass előadás után össze tudod majd hasonlítani egyes italok ízeit és aromáit, sőt még a whisky gyártásának folyamatáról többet fogsz tudni, amivel később nyuodtan villoghatsz az ismerőseidnek egy-egy buli előtt.

A szervezők idén is megrendezik az év legnagyobb whiskykoktél versenyét a vállalkozó kedvű és újításra nyitott bartendereknek. A versenyzők kétféle saját készítésű after-dinner koktéllal készülnek, amelyet látványos show keretein belül mutatnak be a közönségnek és a zsűrinek, erre összesen 8 percük lesz. Fontos infó, hogy a versenyre csak a Magyar Bartender Szövetség tagjai nevezhetnek.

A 10. Whisky Show Budapest rendezvény november 6-án és 7-én lesz a Corinthia Hotelben. Minden egyéb részletet megtaláltok a rendezvény honlapján.

Ez is érdekelhet:

Két újabb Michelin-csillagos étterme lett Magyarországnak

Ezzel Budapesten már összesen hét Michelin-csillagos étterem működik.

Nemeskomlókkal megbolondított gint adott ki az egyik legjobb magyar sörfőzde

A Hara'Punk sörei megvannak? Akkor most már megkóstolhatod a ginjüket is.

És ezt olvastad már?
Ez az egyik leghatékonyabb fekvőtámasz, amivel az egész felsőtestedet kigyúrhatod
További cikkeink a témában