A vérkomoly borkedvelők most ne figyeljenek ide!

A Rebel Coast sauvignon blanc-jában nincs egy csepp alkohol sem, viszont minden üvegben van helyette 16 milligrammnyi THC. Beállsz tőle, mint a gerely, de egyáltalán nem leszel másnapos – állítják az ötletgazdák, akik azt is elárulták, hogy "extrémen idegesítő őrült tudósos szarságok" kellettek hozzá, hogy végre le tudják tenni az asztalra ezt a terméket.

Senkit nem akarunk megölni. Az a célunk, hogy a fogyasztóink egy kicsit elbutuljanak, és meztelenre vetkőzzenek valakivel.

Na komolyan, lehet haragudni a srácokra? Azért léphették meg egyébként ezt a dolgot, mert Kaliforniában legalizálták a marihuánát, és az sem tilos, hogy egy helyen árusítsanak alkoholt, és különböző kannabisz-származékokat. Szóval jogilag teljesen tiszta a mutatvány, bár azt azért ne felejtsük el, hogy egy ilyen üveg birtoklása és a tartalmának elfogyasztása Magyarországon még mindig törvénybe ütközik, szóval nem érdemes megpróbálni becsempészni a feladott poggyászban.

Ha nem lenne nyilvánvaló, azt is eláruljuk, hogy a hatvan dolcsiért áruba bocsátott különlegesség nem azoknak készült, akik a talpas poharat eltartott kisujjal emelgetve szeretnek tanninokról és más varázsszavakról vitatkozni.

Füves bor. Ötletnek elég eredeti, az már biztos.

És ezt olvastad már?
Ez a lány nagyon fázna egy 18 fokra fűtött közintézményben