Bíró Lajos mindenkit ki fog akasztani. Hangya, bárányszem, bikapénisz, pióca egy különleges vacsoramenün belül.

A Vendéglő a KisBíróhoz durvát húz, ugyanis május 17-én egy bizarr vacsorának keresztelt menősoron belül olyan durvulás jön, hogy ahhoz képest az Indiana Jones és a végzet temploma hírhedt majomagyvelő levese francia krémes. Hangyatojásról eddig fine dining éttermekben csak a kultikus dán Noma révén hallottunk, itthon még senki sem rukkolt elő ekkora megosztó tételsorral.

Nézzük tételesen!

Amuse bouche:

Kókuszpálma lárva/selyemhernyó Kaffir lime szósszal

Első felvonás:

Báránynyelv-kocsonya bárányszemmel

Hagymás sült vér piócával

Gyomorkönnyítő:

Málnakrémes hangyatojással töltött macaron

Második felvonás:

Coq au vin fekete csirkéből, vérrel sűrítve és molekuláris kaviccsal

Borjúszegy bikapénisszel és placentás gerslirizottóval

Desszert:

Jackfruit Miso fagylalttal

Mit is mondhatnánk: Bíró Lajos nem egy unalmas figura!

A menü ára 17 ezer forint egy főre, részletek az étterem honlapján.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
14% Naná, és nagyon keményen.
38% Igen, de menedzselhető.
48% Szerencsére nem.
Bonjour, Budapest! Francia pikniket tartottunk a Renault 4 E-Tech electric-ben
Hirdetés