Bíró Lajos mindenkit ki fog akasztani. Hangya, bárányszem, bikapénisz, pióca egy különleges vacsoramenün belül.

A Vendéglő a KisBíróhoz durvát húz, ugyanis május 17-én egy bizarr vacsorának keresztelt menősoron belül olyan durvulás jön, hogy ahhoz képest az Indiana Jones és a végzet temploma hírhedt majomagyvelő levese francia krémes. Hangyatojásról eddig fine dining éttermekben csak a kultikus dán Noma révén hallottunk, itthon még senki sem rukkolt elő ekkora megosztó tételsorral.

Nézzük tételesen!

Amuse bouche:

Kókuszpálma lárva/selyemhernyó Kaffir lime szósszal

Első felvonás:

Báránynyelv-kocsonya bárányszemmel

Hagymás sült vér piócával

Gyomorkönnyítő:

Málnakrémes hangyatojással töltött macaron

Második felvonás:

Coq au vin fekete csirkéből, vérrel sűrítve és molekuláris kaviccsal

Borjúszegy bikapénisszel és placentás gerslirizottóval

Desszert:

Jackfruit Miso fagylalttal

Mit is mondhatnánk: Bíró Lajos nem egy unalmas figura!

A menü ára 17 ezer forint egy főre, részletek az étterem honlapján.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés