Akadnak olyan dolgok, amelyek egyértelműen fontosak a randid sikerességének szempontjából, ilyen például a kisugárzásod, a magabiztosság, a humorérzék és a fizikai megjelenés. Ezeken túl viszont vannak olyan faktorok is, amelyek szintén meghatározhatják a csajozási kísérleted végkimenetelét, itt van például az étkezési preferenciák kérdésköre.

Ez most így elsőre furcsának tűnhet, de röviden szólva csak annyiról van szó, hogy a kaja fontos szerepet játszik az életünkben, még ismerkedéskor is. A Zoosk randioldal készített is egy 7000 fős felmérést, aminek keretein belül 4 millió felhasználói profilt is átvizsgáltak, ezek alapján pedig leszűrték, hogy

érdemes bizonyos ételeket megemlítened már a bemutatkozó szövegedben is, ha nagyobb eséllyel szeretnél párt találni a neten.

Persze nem mindegy, hogy milyen ételeket emelsz ki. A tanulmány szerint a guacamole megemlítésének hatására 144 százalékkal több bejövő üzenetre számíthasz, de a csokoládé, a saláta, a szusi és az avokádó is olyan címszavak, amelyekre harapnak a nők.

Az étkezési szokások sok mindent elárulnak egy emberről, például az életmódjáról, az egészségéről, arról hogy mennyire kalandvágyó, szórakoztató vagy éppen kifinomult

- magyarázta Deanna Cobden párkapcsolati szakértő, hogy miért nem kell meglepődni azon, hogy szoros kapcsolat létezik az étkezési preferenciák és az általunk vonzónak tartott személyek között.

Ha szeretsz főzni, azt is feltétlenül említsd meg a profilodban, de a magukat ínyencnek titulálók is sokkal több üzenetet kapnak a randioldalakon. A vegetáriánusoknak is jó hírekkel szolgálhatunk, hiszen 2 évvel ezelőtt még nem voltak népszerűek, ma már sokkal pozitívabb a húsmentesen táplálkozók megítélése (párválasztáskor).

Egy hasonló képpel felturbózhatod a profilod

Most, hogy ezt a részét megtárgyaltuk, rátérhetünk arra, hogy az első randin milyen fontos lehet az ételválasztás. Az például valószínűleg nem fog meglepni, hogy a nők túlnyomó többsége nem szeretne egy gyorsétterembe menni az első randevún. Sokkal inkább kedvelik a kávézós találkát, a kutatásban konkrétan a Starbucks végzett az első helyen. A fiatal nők körében népszerűnek bizonyult a szusi-randi is, ami valóban egy jó kis kaland lehet kezdetnek. És hogy mi lehet az a kaja, amit semmi esetre sem tanácsolnak egy első randin? A csirkeszárnyak. A résztvevők szerint ezzel lehet leginkább megölni a hangulatot.

Ha tehát biztosan sikerrel végződő randit akarsz, akkor inkább rendelj valami desszertet, a csokiba mártogatott eper nyerte el a legszexibb ételnek járó címet, de a bor és sajt kombináció is nyerő lehet, mint ahogyan a fondue is kiváló választás ilyen alkalmakra.

(via)

És ezt olvastad már?
Maja nem ehhez az időjáráshoz öltözött, illetve vetkőzött