A Tinder szépen lassan az egész világon elérhetővé teszi a Face to Face funkciót, ami gyakorlatilag egy videochat. Na nem mintha eddig ezt nem lehetett volna megoldani, de ezután már nem kell átmenni másik platformra, ha látni szeretnéd a másikat.

Attól természetesen nem kell tartanod, hogy egyszercsak kéretlenül elkezdenek csörgetni a párjaid, a Tinder ennél mindig diszkrétebb volt. Valószínűleg pont azért nem lehet a mai napig képet küldeni a chatben, mert féltik a hölgyeket a pöcsös képektől.

Feltehetőleg a járványhelyzet is hozzájárult ahhoz, hogy végül a videochat funkció bekerült a lehetőségek közé, hiszen a Tinder is amellett kampányol egy ideje, hogy a személyes kontaktusokat a párkeresők próbálják meg minimálisra csökkenteni. (Vagyis csak azzal találkozzanak, akivel érdemes, és végső soron a virtuális randi is ezt a célt szolgálja.)

Azt, hogy valakivel szeretnél-e videochatelni, minden párodnál külön kell beállítanod, amiről a párod nem kap semmilyen értesítést. Ha azonban ő is engedélyezi az opciót, mindketten értesitést kaptok, és indulhat a muri. Mielőtt belefogsz, el kell fogadnod a felhasználói feltételeket, melynek során tudomásul kell venned, hogy a pöcsmutogatás és az udvariatlan, tahó viselkedés egyáltalán nem menő.

Így néz ki a dolog

Az új funkciót több lépcsőben vezetik be globálisan. Jelen pillanatban Magyarországon még nem elérhető, de ne csodálkozz, ha már holnap megjelenik a kis ikon a párbeszédpanel tetején!

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában