A nagy nap közeledtével a legtöbb menyasszony igyekszik a legjobb formáját nyújtani. Ruha, ékszer, csokor, frizura, smink – minden összhangban kell legyen. Mivel minden évben más a divat, ezért a MAKEUP webáruház összegyűjtötte a legfontosabb sminkötleteket, amelyek segítséget nyújthatnak az összhang létrehozásában.

Barna szemhez

Véleményünk szerint a legjobb esküvői smink barna szemhez levendula árnyalatú. Gyönyörűen kiemeli a megjelenést, a rózsaszín-pasztell árnyalatú pirosítók pedig a sötét bőr és az arcvonások szépségét hangsúlyozzák.

A makeup.hu webáruházban minden szín és kozmetikum megtalálható a legjobb menyasszonyi sminkhez:

● a lila színek megfelelő alapot teremtenek a világos bőrű, sötét hajú szépségek számára;
● a barack és a bronz tónusok alkalmasak a sötét bőr tulajdonosai számára;
● a felső szemhéj mentén lévő nyilak, csillogó árnyalatok, a vastag, hosszú fekete szempillák kiemelik a szem formáját, könnyed megjelenést és csillogást kölcsönözve a szemnek;
● a korrektor/púder ügyes használatával elterelheted a figyelmet a hiányosságokról, kiemelheted az előnyöket;
● a rózsaszín-lila smink remekül néz ki ezüstös fülbevalókkal, nyakláncokkal, ruhadíszekkel kombinálva. Az ezüst pigment kiemeli a sötét hajú menyasszony fiatalságát, tisztaságát.

Kék szemhez

A kék szemet éppoly könnyű kiemelni, mint elrejteni: minden az árnyalatok kiválasztásán múlik. Ha túlságosan elsötétíted a sminket, a fő szín túl elsöprő lesz a szem színéhez képest, így nem lesz látható a szemeidben a halványkék árnyalat.

● A pasztell árnyalatok nagyon érdekesek lehetnek. Válaszd ki közülük azt, amelyet hozzáadnál az esküvői sminkedhez – például rózsaszínt. Elegendő egy szép vékony tusvonalat rajzolni, és nagyon divatos leszel, ha mellőzöd a szempillafestést – vagy ha kifested rózsaszínre.
● Az esküvői smink kék szemhez nem mutatható be füstös smink nélkül. Ha emellett döntesz, használj barna, rézvörös és rózsaszín kombinációkat. Sokkal érdekesebb, mint az ismerősebb átmenet bézsből „keserű csokiba”. Ezenkívül a rózsaszín és a piros kontraszt olyan hatást kelt, mintha a szemeid belülről ragyognának.

 

Zöld szemhez

Statisztikák szerint az emberiség mindössze két százaléka zöldszemű, ezért érdemes kiemelni ezt a ritkaságot!

● Az arany és a bronz árnyalatok kiválóan hangsúlyozzák a zöld szemeket, a csillogó textúra pedig lehetővé teszi a hangsúly fokozását.
● A sárgás-narancstól az aranyig és bronzig minden árnyalat megfelel a zöldszeműeknek.
● Fel a csillámra! Az esküvői smink zöld szemhez enyhe csillogó hatással kiváló lehet, amelyhez „nedves hatást” is hozzáadhatunk ajakbalzsammal vagy hidratáló krémmel.
● A zöld árnyalatú sminket nem csak esküvői megjelenésben érdemes kipróbálni, hanem a hétköznapokban is. Csak egy egyszerű szabályt kell követni: a szemceruza vagy a szemhéjfesték árnyalatának legalább kissé el kell térnie a szem színétől. Ez lágy kontrasztot hoz létre, amelynek köszönhetően a megjelenés még inkább kifejezővé válik.

A cikk létrejöttét támogatta a MAKEUP webáruház.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kiszámolták, hogy eddig mekkora kárt okozott a Földnek az orosz-ukrán háború

Félreértik egymást a pályakezdők és a munkáltatók, a fiataloknak nem a pénz a legfontosabb

Jön a hőség, Alina már hozzávetkőzött

További cikkeink a témában