Már több mint 1,2 millió megtekintésnél jár az 18th century cooking videója.

A csirke receptjének alapját Nathan Bailey 1736-os szakácskönyve, a Dictionarium Domesticum adta.

A titok a marinád - citromlé, ecet, só, bors, babérlevél és az apróra vágott újhagyma, ami a csirkének a régi idők ízét adja. Persze, ha elég türelmesek vagyunk, és 3 órán keresztül ebben a marinádban tartjuk a csirkét.

A bundához aztán jöhet a liszt, fehérbor, és 3 tojás, egy csipetnyi sóval.

Ha ez kész, a legjobb, ha tűz fölött, kinn a szabadban sütjük ki egy jó adag olajban.

Kicsit más, mint a mi rántott csirkénk, de a hétvégén tuti kipróbáljuk! 1,2 millió ember nem tévedhet.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
34% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
66% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Öt pikáns ajándékötlet a barátnődnek, ha idén kicsit felforrósítanád a karácsonyt
Hirdetés