A gyönyör nem csak szexen keresztül érhető el, de reméljük ezzel nem mondunk újat. Íme hét póz neked és neki, amellyel biztosan mindketten jól fogtok lakni.

Egy lábat fel

A nő az ágy szélén fekve felhúzza az egyik lábát, amíg a férfi az ágy előtt térdelve kielégíti. A póz nagy előnye, hogy a nő felhúzott lábával kitárja a klitoriális részt, így a férfi sokkal jobban hozzáférhet az erogén pontokhoz.

Liftben

Ez a póz tökéletes egy gyors menethez – de természetesen nem kötelező elsietni. A férfi áll, a nő pedig előtte a sarkán ülve elégíti ki a férfit. A pózban a nő is diktálhatja a tempót, de egy egyszerű hajrákapással a férfi is “szabályozhatja az intenzitást”.

A trónörökös

A székben való orális kielégítésben van valami nagyon itt-és-most-kellesz hangulat, ami egyszerre mocskos és szexi is. Ez a póz azért is jó, mert itt szintén kitárulnak a stimulálandó részek, melyekre a férfi így könnyen rámehet. Tipp: ezt a pózt fordítva is csinálhatjátok, így a liftes pozíció egyetlen hátrányát kiküszöbölhetitek, ugyanis a férfi álló helyzete (amit az orgazmus közeledtével egyre nehezebb megtartani) itt ülőbe kerül.

Teljes kontroll

Nem csak a nő ülhet a férfi arcára: a dolog fordítva is működik. A vad és erotikus pózban a férfi diktálja az ütemet, a nő pedig ajkait a fogaira zárva stabilan tartja magát. Tipp: a póz nagyon felpörgetős tud lenni, de nem minden nő bírja ugyanúgy a dolgot, ezért érdemes ütemesen gyorsítani és mélyíteni az orális behatolást.

Párnára fel

A hölgyet alulról egy párna emeli, míg a férfi a nő két felhúzott lába között tevékenykedik. Ez a póz nem csak a klitorisz orális kielégítéshez, de mindeközben a vaginális és anális stimuláláshoz is tökéletes.

A jól bevállt 69

A 69-es kielégítésnek nem kell magyaráznunk az előnyeit: mindketten egyszerre élvezhetitek a szájjal okozott gyönyört.

Keringő lepke 

Ebben a pózban a hölgy van felül és apró csípőmozgásokkal kontrollálhatja, mit is szeretne a férfi szájától pontosan. Ez a teljes kontrol póza a hölgyek számára – ebből pedig a férfi is rengeteget tanulhat, mit is szeretne a másik.

És ezt olvastad már?
Hogyan viselkedj a nudista strandon, ha először tévedsz oda?