Mi speciel nem hiszünk a csillagjóslásban, de a csillagjegyek személyiség-jellemzőiben határozottan van valami. Itt vannak összegyűjtve a különböző zodiákusokra jellemző legnagyobb félelmek. Rád igaz?

Kos (március 21. – április 19.) – Fontos emberek elvesztése

A kosok harcosok, ezért hajlamosak különböző játszmákra az emberi kapcsolataikban is, ami előbb-utóbb konfliktusokhoz vezet. Van ezzel azonban egy kis baj; nem mindenki harcos típus. Egyes személyiségek nem veszik fel a kesztyűt, inkább elsétálnak. Épp emiatt a kos legnagyobb félelme, hogy örökre elveszíti azokat, akik igazán számítanak.

Bika (április 20. – május 20.) – Anyagi bizonytalanság

A bika jegyűeknek nagy igénye van a kényelemre, melynek megteremtése anyagi erőfeszítéseket kíván. A bika nem azért keres, hogy üljön rajta. Szeret költekezni, épp ezért az ő legnagyobb félelme az anyagi bizonytalanság.

Ikrek (május 21. – június 20.) – Nagy döntések

Az ikrek általában hamar változtatják meg a véleményüket és könnyű őket befolyásolni. Amikor közel kerülnek egy döntéshez, a kettősségre épülő személyiségük „másik fele” azonnal elkezdi mérlegelni egy másik döntés előnyeit.

Rák (június 21. – július 22.) – Az otthon elvesztése

A rák ragaszkodik a jól ismert, barátságos helyekhez, épp ezért számára a meleg családi fészek elhagyása felér egy közepes erősségű traumával.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) – Mellőzöttség

Az oroszlán lételeme a figyelem. Ha besétál egy helyiségbe, számára magától értetődő, hogy odafigyelnek rá és komolyan veszik. Na, vajon mi lehet számára a legnagyobb para? Pontosan ennek az ellenkezője.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) – Tökéletlenség

A szűz imádja a szervezettséget mind fizikai mind szellemi értelemben. Alapvetően pesszimista alkat, a pesszimizmusát pedig maximalizmussal tartja féken. Meggyőződése, hogy ami nem tökéletes, az összeomlik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) – Magány

A mérleg retteg az egyedülléttől. Általában igazi romantikus alkat, és mint ilyennek, a legnagyobb félelme az, hogy egyedül öregszik meg.

Skorpió (október 23. – november 21.) – Teljes kitárulkozás

A skorpió nagyon érzékeny lélek, aki számára nagyon sokat jelent a saját egyénisége és aki emiatt hajlamos túlzásba vinni az önvédelmet. Mivel a számára fontos emberek bántó szándékú tettei nagyon meg tudják viselni, ezért ösztönösen tart attól, hogy túlságosan feltárja magát, és így túl sebezhetővé váljon.

Nyilas (november 22. – december 21.) – Bezártság

A nyilas felfedező. Kíváncsi, folyamatosan válaszokat keres. A legrosszabb, ami történhet vele, az, hogy korlátozzák a szabad mozgásában.

Bak (december 22. – január 19.) – Kudarc

Mivel a bak jegyűek alapvetően siker-orientáltak és nem restek keményen megdolgozni a sikerekért, ezért ők általában attól félnek a legjobban, hogy a kitartó munkájukkal nem érnek el semmit, vagy kudarcot vallanak valamilyen számukra fontos téren.

Vízöntő (január 20. – február 18.) – Intézményesítés

A vízöntő szabad lélek, aki úgy tekint a különböző uniformizált intézményekre, mint olyan egységekre, ahol az emberek agyát kimossák és elveszik az eredetiségüket. Rettegnek az olyan csoportosulásoktól, melyek számára túl szigorú szabályrendszerek szerint élnek.

Halak (február 19. – március 20.) – Felelősség

A halak jegyű személyiség örök gyermek. Hiába rendelkezik az életkorát meghaladó bölcsességgel, gyakran álmodozik és retteg attól, hogy valamiért felelősséget kell vállalnia, elnyomva ezzel saját akaratát, saját kreatív énjét.

És ezt olvastad már?
Bemutatjuk a Közép-Floridai Egyetem egyik legszexibb hallgatóját