Az amerikai Kim Adami úgy keres pénzt a combjai közével, hogy közben egy rossz szó sem érheti a ház elejét. Röhögni ettől még ér.

A hölgy egyébként párkapcsolati szakértő, ami a tengerentúlon amolyan szexuálpszichológus-light lehet, de igazából nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egzotikus lokációkon mindenféle dolgokat emelget a csúnyájával. A fura hobbinak még nevet is adott: vaginális súlyemelés. Dicsérendő az igyekezet, de biztosan kemény lobbista évek állnak még előtte, ha olimpiai sportággá szeretné hizlalni a műfajt. (Ami egyébként tutira hozna néhány aranyérmet a távol-keleti országoknak.)

Az instagramon a #ThingsILiftWithMyVagina (#DolgokAmiketAVaginámmalEmelek) hashtagre keresve biztosan szembe jönnek a hölgy képei, melyeken fánkkal, banánnal, kötözött sonkával, másfél kilós tárcsával vagy szörfdeszkával a lábai között terpeszt Los Angelesben, Balin és bárhol, ahol kedve szottyan egy kis intimtornára. Az emelgetésre kiszemelt cuccok egyébként egy zsinóron lógnak, melynek a másik vége egy tojás formájú bigyóban végződik, mélyen a hölgy két lába között.

Állítása szerint ezzel az lenne a célja, hogy provokatív és szórakoztató formában hívja fel a nők figyelmét arra, milyen fontos, hogy törődjenek a vaginájukkal. "Szeretném, ha minden nő tudná, hogy ő is képes pingpong labdákat lőni a vaginájából, hiszen ez nem csak egyes thai lányok kiváltsága." A honlapjára kattintva már vagina kung-funak hívja ezt az egész murit és most már mi is kezdjük magunkat kicsit kényelmetlenül érezni a szóismétlések miatt, de ezúttal nem tehetünk ez ellen semmit.

Adami olyanokat ír az instagramján, hogy szinte szégyelljük magunkat, amiért férfiként olyan kevés minőségi időt töltünk együtt a kapitánnyal. (Ígérjük, ezután minden reggel megbeszéljük vele az aznapi teendőket, aztán lövünk neki egy Elvis-frizkót, csak hogy jobban érezze magát.) Olyanokat szól például, hogy "Új év, új vagina!", "Kattintsatok a vaginális kalandjaimért!" meg "Yo! Én is gyúrok! A vaginámmal!" és hasonlók. Az utóbbihoz még hozzá is fűzi, hogy ez már vaginális body-building, ami elég merész kijelentés, hiszen ki az a férfi, aki ki merne kezdeni egy olyan nővel, akinek a vaginája ki van gyúrva, mint egy lakótelepi maffiózó, ráadásul még kungfuzni is tud. Látva a hatalmas lelkesedést, még azon sem csodálkoznánk, ha a nagy turné egyik állomásaként kis hazánkban is rápróbálna egy emberes adag bográcsgulyás felemelésére.

A viccet félretéve, Adami kezdeményezésének céljával messzemenőkig egyet tudunk érteni, de azért ha boltosok lennénk, nagyon odafigyelnénk rá, amikor a szalámispult körül legyeskedik.

(Képek: Instagram)

És ezt olvastad már?
Ezt a lányt egy biztonságos környéken is hazakísérnénk
További cikkeink a témában