Újra jelentkezik a Magyarország hálószobája sorozatunk a Vágyaim.hu-val, ezúttal a férfiak kedvenc játékszereire és meglepő igényeire voltunk kíváncsiak a 2023-as eladások alapján.

A Magyarország hálószobája sorozatot a Player és a Vágyaim.hu közösen készíti nektek – mivel ők az ország legnagyobb és legnépszerűbb erotikus áruháza, ezért rengeteg statisztikával és adattal rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy mit is szeretünk itt a Kárpát-medencében, ezen a 93 022 négyzetkilométernyi területen. Rengeteg eladási adatok kapunk, ezekből pedig klassz következtetéseket vonunk le, legutóbb például azt, hogy valószínűleg a szabolcsiak izgatják fel a nőket az országban a legjobban (vagy ők költik a legkevesebbet szexre). Eddig a 25 év alatti lányok kedvenc szexkellékeire voltatok leginkább kíváncsiak, de azt is tudjuk, hol van gond a merevedéssel. Aki lemaradt, az eddig elkészült részeket itt találja, amíg pótolja, addig mi belecsapunk a lecsóba, öveket becsatolni!

A férfi és a szex

Mi, férfiak (itt a Player férfimagazin szerkesztőségében) nyilván nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a nők milyen irányból fogékonyak a szexre, izgulunk minden formában arra, amikor egy nő keresi a gyönyört, akár egyedül, akár párral vagy társasággal (!), és némileg szégyellősek vagyunk akkor, amikor a saját, egyszemélyes szexuális szokásainkat kell elemezni, elmesélni.

Szinte nyílt titok, hogy a nők milyen vibrátorokkal szeretik magukat, rendkívül népszerűek a női önkielégítős szexvideók is, tudjuk azt is, melyik az ország legnépszerűbb vibrátora, de a férfiak a legnagyobb titokban, elhúzott függöny mögött, gyakran még maguk előtt is titkolva kezelik a szexuális vágyaikat. (Nehogy kiderüljön, hogy nem csak a klasszikus értékekre gerjednek.)

Ha belegondolunk, nem szoktunk túl gyakran arról beszélni, hogy milyen jót hokizunk, vagy kinek milyen maszturbátorai vannak otthon. Amíg a női önkielégítés egy show, egy szexi és izgató valami (elsősorban a férfiak számára), addig a férfi önkielégítés egy kicsit szerencsétlen és talán szégyellnivaló mutatvány (mások előtt mindeképpen), legalábbis ezt gondolja a többség, ha szembesítik vele. Mondjuk én sem lennék oda, ha napi szinten beszélgetnénk a haverokkal egymás hímtagjáról, de érdekes, hogy az egyik esetben nagy pofával megyünk bele a sztorikba, míg máskor behúzzuk fülünket-farkunkat. Ennek megfelelően az sem meglepetés, hogy egy szexshop eladási statisztikáiban döntő többségben vannak a nők számára készült/eladott termékek.

60 ezer férfi szexkellék-eladás 2023-ban, a győztes pedig nem más, mint...

Azért nem kell félni, a férfiak is vásárolnak, nem is keveset, nem is akármiket! Idén közel 60 ezer kifejezetten férfiaknak szánt terméket adtak el a Vágyaim.hu-nál, ezeket pedig elég jól behatárolható helyzetekhez tudjuk csatolni.

Mielőtt belemegyünk a konkrét kategóriákba, bemutatnánk a Fleshlight termékcsaládot, ezek a férfi maszturbátorok Magyarország kedvenc férfi szexkellékei, csak idén közel háromezer ilyen termék fogyott el, ezzel megnyerte a maszturbátor kategóriát, konkrét termékre vonatkozóan viszont az FPPR Mokka élethű műpunci maszturbátor nyert, 1300 darabos egyéni eladási számmal.

Nézzük most meg kicsit messzebbről azokat az élethelyzeteket, amikor, ami miatt a férfiak bemennek a szexshopba, akár online, akár offline.

Ajándékok – avagy Anna, a svéd guminő

Ez itt a legkönnyebb helyzet, elég klasszikus ajándékozási szituáció egy legénybúcsú, ahol az a cél, hogy annyira berúgjon az ember, hogy a józanul rendkívül kellemetlen dolgok is viccesnek tűnnek majd, illetve

cél a meghökkentés, a szívatás.

Nem cél a minőségi termékválasztás, hiszen a leggyakrabban pár órát élnek ezek a poénok. Ennek megfelelően népszerű termékek közé tartoznak a(z olcsó) guminők, azon belül pedig azok, amik szinte biztosan nem fognak tudni szexuális örömöt okozni, hiszen olyan anyagból vannak és olyan gagyik, mint egy akciós matrac a strandon. Felfújható, tróger szajré, amit végig lehet cibálni a részeg hordának a belvároson, bele lehet tenni a szájába, puncijába, popsijába az üres üvegeket, cigicsikkeket és nézni közben, hogy a józan járókelők mennyire kiakadnak rajta.

Idén eddig 1350 alkalommal nyomták meg a vásárlás gombot ebben a kategóriában, ami elég vicces, és toronymagasan a legnépszerűbb guminő Magyarországon 2023-ban Anna, a svéd guminő, 276 eladással. Gratulálunk, Anna, szép teljesítmény!

Merevedési kérdések

Az ajándékvásárlás egy külön kategória, ott szégyenérzet és kitárulkozás nélkül mehetünk be hangosan, vígan a szexshopba. De amikor már a saját hálószobánkról van szó, sokkal diszkrétebbek vagyunk, nem véletlen, hogy inkább online rendelünk, és a Vágyaim.hu egyébként nagyon profi a diszkrécióban, sima barna dobozban, jelöletlenül szállít ki, így akár még az irodába is kérheted a kézbesítést.

Vagyis a vásárlások döntő többsége online vásárlás, hogy ne lássa a pult mögött az általában vonzó külsejű kollegina, hogy mi bizony egy Bang Bang márkájú erekciópumpáért jöttünk ki ide ebédidőben a közeli irodaházból.

Nehogy azt gondolja, hogy nem áll fel, ugye?

Az más kérdés, hogy neki annyira leszel érdekes napi attrakció, mint a nőgyógyásznak a tízezredik széttett női láb, de persze érthető, hogy diszkomfortosak vagyunk ebben a helyzetben, bőven megteszi az online vásárlás.

Szóval ott tartunk, hogy a következő vásárlások a merevedéshez kapcsolódó helyzetekről szólnak. Vannak helyzetek, amikor szükség van rá, ez se nem szégyellnivaló, se nem ritka, az a szégyellnivaló, ha meghátrálunk, ha probléma van. Nyugodtan lehet vásárolni péniszpumpát, ha szükség van rá, még akkor is, ha maga a szó rendkívül vicces. Az idén eladott közel 4300 péniszpumpa közül a Bang Bang erekciópumpa áll nyerésre 532 eladott példánnyal, látható távolságban az ezüstérmes You2Toys Crystal potenciapumától, melyet idén 344 alkalommal tettek eddig kosárba. Ezek nagyjából egy árban is vannak, hétezer párszáz forintba kerülnek, és igazi célszerszámnak tűnnek. Ha úgy adódna, bátran vennénk belőle.

A korai ejakuláció kérdésköre

Ez egy rendkívül fontos terület, ezzel érdemes foglalkozni, kapcsolatok mehetnek tönkre, vagy sérülhetnek hosszú távon, ha nem sikerül mindkét fél számára elég ideig akcióban maradni. Ezt többféleképpen érhetjük el:

Az egyik jól teljesítő termék például a Flashligh Pink Lady – The Stamina Training Unit névre hallgat, és azzal a céllal alkották meg, hogy a férfi megtanulja ezzel szabályozni az ejakulációját. Persze, biztos lehet kézzel is, meg egyéb technikákkal is, de ez az élethű anyagból készült cucc azért jobban emlékeztet minket egy puncira, mint a bal kezünk. Az értékelések között is azt olvashatjuk, hogy nagyon elégedettek vele a vásárlók, nyilván javasolják mellé a síkosító használatát, de ez nem meglepő.

A gyűrűk esetében a statikusak segíthetnek a késleltetésben, de itt van olyan termékváltozat is, ami a másik irányba repít: a rezgő-vibráló, csiklóizgatóval kombinált darabok inkább fokozzák az izgalmakat. A legnépszerűbb ilyen termék egyben a shop második legnépszerűbb férfiterméke is, a SMILE Stayer vibrációs péniszgyűrű.

Farokhosszabbítás

A természet sokszor igazságtalan, úgy a lányokkal, amikor a kívántnál sokkal kisebb cicikkel ajándékozta meg őket, ahogy a férfiakkal is, amikor nem adott élhető méretű fegyvert a csatába. Amíg a nőknél egy szépészeti beavatkozással lehet nagy ciciket varázsolni, ha az igények úgy kívánják, a férfiakkal jobban elbánt a természet, elég nehéz azon segíteni, ha nagyon kicsi a szerszám.

Sajnos a pornófilmek nem segítenek sem a férfiak, sem a nők önbizalmának, vannak elvárások, tévképzetek. A kis pénisz sajnos viszont akár tényleg beláthatatlan következményekhez (kompenzációhoz) is vezethet, hiszen elmaradhatnak azok a férfiélmények, visszaigazolások, amikor ki tudunk elégíteni egy nőt, amit persze sokféleképpen lehet, de azért nem baj, ha a péniszünkkel is sikerül. A jó hír, hogy ezen is lehet azért segíteni, vannak megoldások a nem megfelelő méretű férfiasság meghosszabbítására is, idén közel 1900 alkalommal éltek is ezzel a shopban, a legnépszerűbb farokhosszabbító termék (a tűzpiros Ferrari után) pedig a 7990 forintos Crystal Skin péniszhosszabbító köpeny.

Van megoldás tehát arra is, ha szeretne az ember egy nagyobb cerkát, vagy legalábbis annak érzetével kielégíteni egy partnert!

Hokizás

Meg is érkeztünk a a legérdekesebb területhez, ugyanis amennyire zárkózottak vagyunk ebben a témában, annyira nagy a szánk, ha vibrátorokról van szó. A férfiak számára is rengeteg féle maszturbátort készít a szexipar, ahogy megyünk előre az időben, egyre izgalmasabbakat, és akkor el se merészkedtünk a szexrobotokig, ami aztán egy rendkívül mély jövőkutatási téma is.

Amennyire a nőknél sokszor találkozunk azzal, hogy egy-egy önkielégítéssel akár relatíve hosszú időre (15-30 perc) is elfoglalják magukat – persze úgy könnyű, ha képesek a többszörös orgazmusra, de összességében is az út maga a cél, – addig a férfiaknál sokszor 1-2 perc alatt lerendezik az ügyet, legyen meg a gyors kielégülés, lehet menni tovább a dologra. Ebben a nagy sietségben gyorsan megnyílik egy kellően ingergazdag témával megtöltött online pornófilm valamelyik kedvenc oldalon, beletekerés a közepébe (hiszen a történet ugye senkit nem érdekel), és 2-3 perc sportolást követően már lehet is lecsukni a laptopot. Mivel ez sokszor ennyire funkcionális dolog, a körítésre sincs feltétlenül szükség, hiszen a kéz az kéznél van.

Persze, ha ennél ínyencebb az ember, akkor lehet fokozni a magunkkal töltött idő minőségét például egy Zsebhoki szettel, ha már magasabban van az ingerküszöb, és már az összes MILF anyagot megnéztük az interneteken.

A kéz és egy igazi nő között valahol az út első felében ugyan, de már út közben találhatóak ezek a maszturbátorok, amelyek valamilyen szinten imitálják egy punci/popsi/száj érzetét – azért maradjunk annyiban, hogy a fantáziánkra azért továbbra is erősen szükség lesz –, de ezek a bordázott, rezgő-mozgó-szívó gépek minőségi szórakozást jelenthetnek azokban a percekben, amikor távol van, vagy a kanyarban sincs álmaink nője.

Az előbb linkelt Zsebhoki szett már önmagában rendkívül szórakoztatóan hangzó csomag, hát még ha megpillantjuk, hogy ebben a szettben három az egyben egy nő mindhárom kéjkapuját imitáló csomagot kapunk 8990 forintért, akkor megértjük azt az 546 férfit az országban, aki idén megnyomta a fizetés gombot erre a termékre. Ahogy már fent említettem, az aranyérmes ebben a kategóriában az FPPR Mokka műpunci maszturbátor, de a Fleshlight termékek hatalmas népszerűségnek örvendenek, rengetegféle van belőlük, és itt elérhetőek a népszerű pornószínésznők puncijáról mintázott darabok is, de akár 29 990 forintért Eva Lovia popsija is a miénk lehet. Gondolom, a feketeövesek összegyűjtik az összes színésznő punciját otthon, és minden nap mással hálnak.

Eva Lovia művésznő

Ebben a kategóriában még a sokat utazóknak is vannak kifejezetten ilyen kiszerelésű játékok, sosem baj, ha velünk tart a kedvesünk az úton, igaz?

WTF termékek

Különösebb kommentár nélkül érdemes bepillantani az Orvos és Elektro szex kategóriába az oldalon belül, mert itt még a sokat látott veteránok is találnak majd olyanokat, amiktől megindul a fejvakarás, legyen szó húgycső vibrátorról, vagy épp az elektromos péniszketrecről. Érdekes tanulmányi kirándulás, mindenképp javasolt, de a gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott.

A végére maradt, de ne menjünk el szó nélkül amellett, amikor a férfiak női szexcuccokat is vásárolnak, hogy feldobják vele közös használat keretein belül a szexuális életüket, de ez az anyag most kifejezetten a férfiaknak szánt termékekről szólt.

Van otthon bármilyen férfi szexkelléked?

(Fotók: Unsplash)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Segítünk, hátha egyszer azzal nyerhetsz nagy pénzt, ha tudsz mondani egy dominikai modellt

A világ legszebbjei közé választottak egy budapesti konyhát

További cikkeink a témában