Ha a közös bezártságnak lehetnek előnyei, az egyik ilyen biztosan a szex. Vagy lehet, hogy épp ez a közelség nyírja ki a vágyakat? Mutatunk egy módszert, amivel a legtöbbet hozhatod ki ebben az időszakban az együttlétetekből!

Államilag ugyebár nincs teljes karanténrendelkezés Magyarországon, viszont mindenkinek erősen javasolják a társasági távolságtartást (social distancing) és azt, hogy csak a legszükségesebbekért hagyjuk el az otthonunkat. Így sokan meghoztuk az önkéntes karantén bölcs döntését – viszont az ilyen kényszerhelyzetek nagyon érzékenyek, főleg, ami a párkapcsolatokat illeti.

Elsőre biztos neked is eszedbe jutott, hogy egy ilyen karanténhelyzetben úgy lehet egész nap gyűrni a lepedőt, mintha nem lenne holnap. Viszont van holnap és holnapután is az izolációban és könnyen megeshet, hogy a megszokott szexuális sémáitok már nem alkalmazhatók egy olyan helyzetre, ahol heteken át az egész napot együtt töltitek: elfásulnak, unalmassá és monotonná válhatnak az eddigi szexszokásaitok.

Erre a nagyon is potenciális eshetőségre talált ki egy nagyon ügyes ötletet kedvenc online szexjátékboltunk, a Vágyaim.hu. Facebookon létrehoztak egy március tizenhéttől március harmincegyig tartó eseményt Vágyaim játék pároknak az otthon töltött estékre néven.

A játék célja az, hogy segítsen izgalmasabbá tenni az együtt töltött időt, méghozzá úgy, hogy a szervezők rendszeresen adnak pikáns feladatokat a résztvevőknek (anonim is be lehet szállni az egészbe, ha nem szeretnéd nyilvánosan). Hogyan működik?

A szervezők a népszerű Monogamy párjáték mintájára minden nap három típusú feladatból adnak egyet a párok női és férfi tagjainak egyaránt. Az INTIM feladatokkal nemcsak testileg, de lelkileg is újra közel kerülhettek egymáshoz, a SZENVEDÉLY feladatok segítségével már az érzékeiteket is bevonják a játékba, a FORRÓ feladatok pedig egyenes útat köveznek ki egy feledhetetlen éjszakához. Hetente egyszer pedig mindenki kap egy FANTÁZIA feladatot is, ami az igazán merészeknek nyújthat új élményeket.

Hogy teljes legyen a kaland, ajánlásokat is adnak szexjátékokra és egyéb termékekre vonatkozóan, hogy mivel érdemes nekilátni a feladatok elvégzésének. Ha nincs meg minden otthon, akkor van egy nagyon jó hírünk: a Vágyaim.hu továbbra is teljesíti az online leadott rendeléseket, akár már egy napon belül, a tőlük megszokott, diszkrét csomagolásban.

Szóval kövessétek az eseményt, ha ezekben a nehéz időkben szeretnétek a párkapcsolatotokból kihozni a maximumot és megőrizni a szerelmet a korona idején!

És ezt olvastad már?
Hegyekben álló üveghulladékot talált, többféle módszert is kidolgozott az újrahasznosításra