Hallgass ránk, megéri.

Kérdezz meg a környezetedben bármilyen nőt és ezer százalék, hogy igazolni fogja az uninverzális igazságot, miszerint minden a táskáról szól.

 

Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy ha van egy jó tatyód, akkor a szetted többi részére nem kell ügyelned. Hanem úgy, hogy a táskát ne csupán egy pendrive-nak fogd fel – azaz praktikus, hordozható tárhelynek –, ehelyett olyan kiegészítőként gondolj rá, ami a megjelenésed teljes egészét nagyságrendekkel fel tudja dobni.

 

Gondolj bele: egy pazar bőrtáskával megfejelve egy elnyűtt farmer egyszerre egy Beckham-parfümreklám-szinten lesz sármos. Például egy ilyen minőségi, szinte elnyűhetetlen bőrből készült sporttáska egy félhivatalos (smart causal) szettre ugyanúgy koronát tesz mint egy hétköznapi, farmer-kockásing-bakancs kombóra:

Ezzel ellentétben pedig nagyon lesújtó, ha egy netten összeállított megjelenést teljesen lehúz mondjuk egy ilyen tatyó:

vagy egy ilyen ellenőr-övtáska:

Jegyeketbérleteketkéremmellennőrzésre, brrr

Ugye, hogy rémes? A divatmészárszéket elkerülendő a következő szempontok szerint válassz magadnak táskát:

  • Egyszerű, letisztult dizájn
  • Magas minőségű anyag
  • Időtlen szín

Ennek a táska-szentháromságnak tökéletes példája egy klasszikus, barna vagy fekete bőrtáska.

Időtálló, sőt, hihetetlenül bírja a kopást, az évek pedig sokszor szebbé is teszik: nem kell kímélned, meg mosnod, hordhatod akárhogy, a használat csak egyre patinásabbá teszi.

 

Tudjuk, hogy elsőre nagyon húzósnak tűnhet egy bőrtáska (vagy általában egy minőségi anyagból, letisztult szabással készült táska) ára: hatvan ezer forint alatt egy pakolható méretű bőrtáskát nem nagyon fogsz találni. De a fent említettek miatt érdemes beinvesztálni, mert stílusos, klasszikus, férfias, megkoronázza a megjelenésedet és hosszú évekig, akár évtizedekig is hűséges társad lehet bárhol, bármikor.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Szombat 13-a: nagyon szerencsés nap

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

További cikkeink a témában