Ha egy nő kifizet cirka húszezret, vagy akár többet is egy orgazmusért, ott nincs színlelés: meg akarja kapni, amiért jött. De vajon mit tudnak ezek a férfiak, amit a többi földi halandó nem? Szezám tárulj: elmondjuk a dzsigolók titkát hét lépésben.

A mérvadó Men's Health nem teketóriázott sokat és Amerikától Ausztráliáig megkérdezte a téma szakértőit, avagy az “örömfiúkat”, hogy mitől döglik a légy. Szezám tárulj: elmondjuk a dzsigolók titkát hét lépésben.

Masszázstudás

Hiszed vagy sem: a masszázs a nők első számú kérése a dzsigolók felé. Ez lehet erotikus vagy nem erotikus is, de semmi esetre sem annyi, hogy mondjuk focimeccsen agyalva vakargatod a csaj hátát. Ha már rég (vagy sosem) masszíroztál meg valakit rendesen, akkor tutoriál videókból is ellesheted a fogásokat, de akár be is fizetheted magad egy profi masszőrhöz és fejben feljegyezheted a mozdulatokat.

A csók ereje

Úgy hangzik mint egy Danielle Steel által írt csöpögős regény címe, de igaz. A csók az előjátékok előjátéka. Egy olasz férfi, aki Ausztráliában műveli a mesterséget így fogalmaz: “A csók nem szabad, hogy csupán a nő szájára korlátozódjon. A legtöbb kliens azt akarja, hogy végigcsókold a testét: le a hátán, a combjai között, majd az ujjbegyeit.. az ilyen előjáték nagyon felizgatja a hölgyeket és új szintre emeli az ezt követő szexet.”

Fazonra mint egy pornósztár

Újabb meglepő tanács a női gyönyörök szakértőitől: a hölgyek nagyra értékelik, ha a férfiak szexinek szeretnének tűnni és ezért tesznek is. Talán nem tudsz egy nap alatt kőkemény hasizmokat és ugyanilyen feszes feneket összeedzeni magadnak, de a fanszőrzet ritkítását könnyen megteheted. Ez egyrészt szexi a nőknek, másrészt sokkal szívesebben elégítenek ki szájjal így, hogyha nem kell egy bozontban fulladozniuk és a te szerszámod sem lesz tele kis szőrökkel. Szóval ez egy win-win.

Hosszú, hosszú előjáték

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a nőknek a hosszú előjáték – most pedig globálisan is megerősítést nyert a tény a profiktól. Gyakran előfordul, hogy egy két órára kifizetett menetből egy vagy másfél óra előjátékkal telik. Akkor most jusson eszedbe, mikor azt mondod, hogy 'váh, tíz perc előjáték tuti elég' és gondold végig az életed.

Kövesd a játékát

Ha mocskos dolgokat mond, te is mondj mocskos dolgokat. Ha csöndes és félénk, akkor hagyd, hadd vezessen. A férfi escortok egyetértenek benne, hogy legtöbbször abból sül ki a legjobb, ha követik a nő játékát. Erre persze lehetnek kivételek: például a félénk-lány-aki-egy-domináns-vadállatot-akar jellegű szerepek, de ezt sem nehéz észrevenni ha eléggé figyelsz a másikra, mivel ez ugyancsak egy játék.

Perverziókra hangolva

Ha azt mondjuk, hogy a perverzióknak van egy skálája és a hölgy az egyik végén van, te nem akarsz a másikon lenni. A megkérdezett dzsigolók egyetértettek abban, hogy a legtöbb nőnek van egyfajta perverz tárháza, amit semmiképp sem szabad elhanyagolni. Ez lehet konkrét (pl.: bilincs vagy anális játékok) de lehet elvontabb is (bánj így-vagy-úgy vele), a lényeg az, hogy ezek kihagyásával nem lesz tökéletes az együttlétetek.

Nem a te orgazmusod a fő attrakció

Végül következzék a csúcs. A dzsigolók nem úgy állnak neki a munkájuknak, hogy végül orgazmust remélnek. Ha lesz, lesz, de nem ezért fizetik őket (leszámítva mikor ez a kliens specifikus kérése). Így azt tanácsolják, hogy következőleg vedd le magadról a reflektort és irányítsd rá. Nem azt mondjuk, hogy ne élvezz el, de ne ez legyen az elsődleges célod: fókuszálj az ő orgazmusára.

Ehhez pedig itt találsz pár - általunk, tapasztalatból is bizonyítottan orgazmusgaranciás - segédeszközt, hogy te is olyan profi lehess az ágyban, mint az ezzel foglalkozó szakemberek. És akkor végezetül, mert végig ez ment a fejünkben:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legjobb tudásunk szerint veszünk popcornt Jarah-nak, ha eljön velünk moziba

Hogyan lett egy afrikai kissrácból fitneszsztár és Will Smith edzője?

Még a klímaszkeptikusok retinájába is beleég ennek a kiszáradt lagúnának a látványa

További cikkeink a témában