Ha kerti medencére gondolunk, automatikusan valami nagyon költséges úri huncutságra gondolunk – vagy a szöges ellentettjére, az egy használat után azonnal kilyukadó selejtekre. Most mutatunk négy olyan kültéri medencét, melyek egyik rossz kategóriába sem esnek bele – és akár ma beszerezheted őket!

GARTENPOOL FAMILY LOUNGE

Ár: 10,990 forint

A puhafalú medencék legfontosabb tulajdonsága, hogy könnyen és gyorsan telepíthetők és akár szakértelem nélkül is hamar használatba vehetők. Ilyen ez a családi mókázásokra kitalált medence is, mely egy bő tízesből már ki is jön. Szóval nem kell rá sokáig kuporgatni, de cserébe a négy ülőrészes medencében családdal vagy barátokkal azonnal mehet is a hűsítő lazulás a kertben!

INTEX FRAME POOL SET FAMILY

Ár: 25,990 forint

Ez a fémvázas, PVC-fólia belsős medence az előzőhöz hasonló, játszi könnyedséggel, amely besüllyesztés nélkül telepíthető. 160X260-as méretével jó páran pancsolhattok benne, 65 centis magasságának köszönhetően pedig jól el is lehet merülni benne (de nem veszélyes egy pici babának). A PVC-szövet előnye pedig a nagyon nagy szakítószilárdság, úgyhogy ez a modell pénztárcakímélően lesz hosszú ideig társatok a kerti vizes partikban.

SUNFUN POOLSET NEW FLASH

Ár: 74,990 forint 

Az előző, „puha” versenyzők után most jöjjön egy keményebb, galvanizált acélfalú medence! A PVC belső-fóliás, kör alakú medence szintén besüllyesztés nélkül is talajszintre telepíthető, de akár földbe is süllyesztheted, ha úgy tetszik. (Azért ezt gondold végig, mert nem két perces móka a talajelőkészítés.) Mivel szűréssel és vegyszerekkel könnyen tisztán lehet tartani, vízcsere nem is kell hozzá, a papírszűrős vízforgató magassága pedig állítható.

Három és fél méteres átmérőjével pedig az eddig bemutatott medencéknél jóval több haverodat elbírja, úgyhogy garantált a nyári kerti vizes parti.

MYPOOL SIMPLE

Ár: 79,990 forint

Végül pedig ezt a kerek, puhafalú és vízforgatós medencét ajánljuk figyelmedbe, mely önbeálló kivitelének köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepíthető. Az antracitszürke, kör alakú medence átmérője 366 centi, magassága pedig 84 centi – mindehhez pedig összesen 24 kiló, szóval nagyon könnyen mozgatható, cserébe pedig kényelmes és tágas teret ad a hőségben való lehűléshez!

Megtetszettek a nyári, vizes kerti mókák? Akkor további hasznos termékeket (vízmelegítő szőnyegtől a napkollektoron át a klórmentes medencevegyszerig) mindent megtalálsz a Bauhaus oldalának medence és zuhany szekciójában. Szóval ha eddig azt hitted, baromi drága, hogy medencéd legyen otthon, reméljük, hogy bebizonyítottuk az ellenkezőjét! Legyen medencés a nyarad!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Nagyon dögös ez a Dodge Hellcat, és ott van még mellette Ivett is

Ideje lenne elkezdenünk jógázni. Rositával

További cikkeink a témában