Ezt a nyolc merész szexpózt írja fel az orvos ma estére
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bevállalós vagy az ágyban? Oké. Nagyon bevállalós vagy az ágyban? Igen? Akkor van számodra nyolc karcos és erotikus szexpózunk, melyeket a könnyebb megértés kedvéért illusztráltunk is.

Fentről lefelé

A W-t formáló kutyapóz-variánsnál a nő van alul, testével teljesen az ágyon, míg a férfi felülről ránehezedve hatol be, szabad kezeivel pedig a hölgy melleinél vagy csiklójánál garázdálkodhat.

A kettős íjász

Elég akrobatikus póz ez a nyíllövészet (vagy inkább az extrémebb szexhelyzetek) rajongói számára. A férfi térdel és ívben hátrahajol, a nő pedig a férfi széttett lábai között helyezkedik el, lábával a férfi vállán úgy, hogy kezével annak vádlijába kapaszkodva tart ellent a lökések közben. Anális szexhez kiváló póz, plusz a férfi letett kezével tehet egy pikánsabb mozdulatot, és a nő szájából egy kis nyálat szedve izgathatja a klitoriális részt.

Az ív

Jellegzetes kutyapóz ez az A-betűt formáló helyzet, annyival megtoldva, hogy a férfi ahelyett, hogy a nő csípőjét tartaná, szabad jobbjával análisan izgatja a hölgyet, míg balkezével - domináns húzásként - letolja a nő fejét.

A híd

A hölgy részéről kíván némi rugalmasságot ez a póz, ahol konkrétan hídba kell lemennie az aktushoz. A férfi a nő széttett lábai között hatol be, egyik kezével magára húzva a nőt, másikkal pedig a mellkasát és a melleit izgatva.

Az erotikus olló

E-betűt formál ez a kecses, mondhatni művészi szexpóz, melyben a férfi térden van, a nő pedig két lábát a férfi derekán és vállán átkulcsolva helyezkedik a péniszre, felsőtestével a földig hajolva. Tökéletes helyzet a csiklóizgatáshoz, például egy vibromasszőrrel.

A guggoló szarvas

A C-betűt formázó kutyapózban a nő is rásegíthet csípő- és fenékmozgással az aktusra, miközben kezeivel magát kényeztetheti.

Álló 69 

Ha a hölgy nem akrobata, akkor könnyítsetek ezen a nagyon szexi soixante-neuf variánson úgy, hogy a nő a két lábát nyugtassa a férfi vállát és ne kelljen Julia Günthelesen hátrahajolnia.

A hold

Végül - de nem utolsó sorban, hanem inkább előjátéknak - próbáljátok ki ezt a kényeztető, orális szexpózt. A nő fenekét hátratolva engedi, hogy a férfi nyelvvel izgassa, miközben a lábával letolja a nő mellkasát, hogy ne mozogjon el.

Ha nem csak szexpózok érdekelnek, hanem az aktust felpörgető szexjátékszerek is, akkor pedig erre parancsolj! Legyen vad vasárnap estétek! 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.