Nemrég fontos bejelentést tett az egyik legnagyobb hazai online áruház, az Extreme Digital: a www.edigital.hu címen működő webáruházáról jól ismert cég május 2-án teljes kínálatával beköltözött az eMAG.hu-ra.

Erre azért került sor, hogy a cég a közös platformon gyorsabban tudja kiszolgálni a vásárlókat, hiszen mostanra már nemcsak tévé, laptop és egyéb műszaki kütyük, hanem több mint négymillió különböző termék érhető el náluk. Ilyen nagy számok mellett muszáj a lehető leghatékonyabbá tenni a működést.

Az Edigital a megújult közös, eMAG-Extreme Digital márkanév alatt is megőrzi a sok éve jól működő, az online áruházat hagyományos üzletekkel kombináló működési modelljét. Az összeköltözés nyomán a szállítási idők gyorsulása már a közeljövőben várható, de a lebonyolításához az ügyfelek közreműködésére is szükség van.

Ezt kell tenned, ha rendeltél már az Edigital.hu-ról!

Ha akár csak egy pendrive-ot vagy mobiltöltőt is rendeltél valaha az edigital.hu-ról, akkor van edigitalos fiókod is. Abban az esetben, ha az eMAG.hu-ról még sosem rendeltél, létre kell hozod egy új, eMAG-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataid felhasználásával.

Ha rendeltél már eMAG.hu-ról, akkor az eMAG-fiókodat kell összekötni a régi edigitalossal, amelyhez mindkét a honlapon találhatsz útmutatót.

Mindkét fenti esetben gond nélkül hozzáférhetsz minden fontos dokumentumhoz (számlákhoz, garanciajegyekhez), amelyekre a vásárlást követően szükséged lehet.

Mi történik a meglévő rendelésekkel?

Az Extreme Digital oldalán május 2-a előtt leadott rendeléseket fennakadás nélkül teljesíti az eMAG-Extreme Digital: bár ekkortól új edigitalos rendelést már nem lehet leadni, a folyamatban lévő rendeléseket még kiszolgálják. Ezek nyomon követését is megoldják

– senki nem marad termék nélkül az átállás alatt sem.

Jó, ha tudod, hogy az Edigital ügyfélszolgálata elérhető marad május 2-a után is, munkatársai e-mailben és telefonon is tudnak segíteni az ügyfeleknek a rendelést, kiszállítást és egyéb ügyintézést érintő kérdésekben.

Akciók, vásárlási utalványok várják a beköltözőket!

A beköltözést az eMAG mobilalkalmazásban aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal és egyéb kiemelt ajánlatokkal ünnepli a vállalat. Az utalványokat és akciókat május 2. és május 11. között az eMAG oldalán vagy mobilappjában találhatod meg a felhasználás részletes feltételeivel együtt.

A cikk létrejöttét támogatta az eMAG-Extreme Digital.

És ezt olvastad már?
Amikor megérint a prémium autózás érzése – A Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában
További cikkeink a témában