A csajozós cikkek alatt rendszerint feltűnnek azok a kommentek, amelyek szerint kamu az egész, hiába minden tipp és trükk, csak az számít, hogy gazdag legyél. Ha kellőképpen ki vagy tömve, onnantól kezdve semmi nem számít. Nos, lehet hogy ez nem teljesen így van, egy friss felmérés legalábbis más következtetésre jutott.

Ez a bizonyos kutatás 1000 nő véleményét kérte ki, és az eredményeik alapján a megkérdezettek 83 százaléka szerint a jó humorérzéked bizony elég lehet ahhoz, hogy az első randi után legyen még folytatás. Ha tehát szeretnéd hazavinni a kiszemeltedet, nincs is más dolgod, mint alaposan megnevettetni.

Ha valami ilyesmit látsz az arcán, akkor jól csinálod

Amikor a Women's Health olvasóit kérdezték meg arról, hogy a hatalmas bankszámla vagy az oltári jó humorérzék a fontosabb számukra egy pasi esetében, akkor is közel 90 százalék választotta a nevetést. Ezek szerint tehát van remény, nem minden nő hajt a pénzre, ám szinte mindegyik értékeli a pozitív kisugárzást és a jó poénokat. Elvégre ki ne szeretne egy olyan ember társaságában lenni, aki mellett folyamatosan jól érzi magát?

És hogy mégis miért lehet annyira fontos a humorérzék? Nem pusztán azért, mert kacarászni annyira örömteli, hanem azért is, mert

ezzel kifejezheted az intelligenciád és a kreativitásodat, ez a két tulajdonság pedig baromira bejön a nőknek.

Ha tehát meg tudod nevettetni, azzal azt sugallod magadról, hogy hosszútávon is kiváló társa lehetsz. Elvégre aki nevetni tud az életen, az a keményebb időkben is biztos támaszként szolgálhat majd.

Persze van itt még néhány dolog, amivel bebiztosíthatod azt a bizonyos második randit. A nők nagyra értékelik, ha őszintén érdeklődnek az ő nézeteik, a magánéletük és a karrierjük felől. Ne csak magadról beszélj tehát, kérdezz inkább felőle! Hidd el, értékelni fogja.

Végül pedig nézzük meg azt, hogy mivel lehet egyből hazavágni minden esélyedet nála! A nők döntő többsége egyetért azzal, hogy a nem megfelelő higiénia - például rossz lehelet, testszag - a legfőbb oka annak, ha nem akarnak soha többé viszontlátni egy pasit. A szörnyen rossz humorérzék, más nők megbámulása és a pincérnő szolgaként való kezelése szintén előkelő helyen végeztek ezen a listán.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tele van a tököd a munkahelyeddel? Mielőtt kilépsz, ezt azért gondold végig

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés