Vannak, akik tudományos célból tanulmányozzák a folyékony magma és az élelmiszerek kapcsolatát. Látványos, az biztos.

A Lavapix oldalon mindenféle dobozos élelmiszereket pakolnak bele folyékony lávába, hogy azt vizsgálják, miképpen hat a forróság a teszttárgyakra. A fenti videóban egy adag Chef Boyardee ravioli kerül tűzközelbe. Korábban egy dobozos kólával akcióztak, az nem robbant fel, itt viszont a készítők szerint jó három méterre repült a töltött olasz tészta. Nem tudjuk, mennyivel haladt előrébb a tudomány csodálatos világa ezzel a megfigyeléssel, de elég érdekes látvány, ahogy a forró massza megeszi a fémdobozt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
17% Naná, és nagyon keményen.
39% Igen, de menedzselhető.
44% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés