Vannak, akik tudományos célból tanulmányozzák a folyékony magma és az élelmiszerek kapcsolatát. Látványos, az biztos.

A Lavapix oldalon mindenféle dobozos élelmiszereket pakolnak bele folyékony lávába, hogy azt vizsgálják, miképpen hat a forróság a teszttárgyakra. A fenti videóban egy adag Chef Boyardee ravioli kerül tűzközelbe. Korábban egy dobozos kólával akcióztak, az nem robbant fel, itt viszont a készítők szerint jó három méterre repült a töltött olasz tészta. Nem tudjuk, mennyivel haladt előrébb a tudomány csodálatos világa ezzel a megfigyeléssel, de elég érdekes látvány, ahogy a forró massza megeszi a fémdobozt.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés