A nők imádják az ajándékot, különösen, ha az olyan, amit magának nem venne meg feltétlenül. Szóval bögre, zokni, és borospohár helyett vegyél neki valamit a nők titkos vágyainak listájáról.

Parfüm

Egy-kettő biztos van, amit használ, de illatból sosem lehet túl sok. Ha konzervatívabb az illatokat illetően, akkor szagold meg helyette a Boss Nuitot vagy az Elie Saab parfümöt, ne aggódj, ő már tudni fogja, mi az, ha te még nem is hallottál ezekről. Ha pedig bevállalósabb, akkor vigyél neki haza egy üvegcse Bulgari Mon Jasmin Noirt. Nézz körül a Parfümcenternél!

Határidőnapló

Egy igazán szép és klassz határidőnaplóba a nők nem csak azt írják fel, hogy mikor mit kell csinálniuk, hanem azt is, hogy veled mikor mit csináltak. Ne legyél gagyi: vedd meg a legszebbet! A Paper Blanks gyárt igazán csajos, mágnessel záródó keménykötésű szépségeket.

Ruha

Rendes ruhát ne vegyél a csajodnak, hacsak nem vagy stylist, mert úgysem fogod eltalálni azt a fazont, ami jól neki, a méretről nem is beszélve. Vegyél neki egy kabátot, azt csak meg tudod állapítani, hogy a csajod S-es méretű, M-es, vagy L-es. Ha nem akarsz egy vagyont költeni a Pradánál, akkor Zarában találsz nagyon szépeket értelmes áron. Ha magadtól erre nem gondoltál volna: semmiképpen se pufikabátot vegyél, hanem valami igazán szépet.

Ékszer

A legtöbb nő szeret mindent, ami csillog-villog és cuki. Nem kell, hogy a Cartier-től vásárolj, de azért ne is kínai piacon kutass bizsuk után. Ha Swarovskiban vagy Thomas Sabóban gondolkodsz, jó úton haladsz, a többiben pedig segítenek az eladók az Andrássy úton.

Smink

Biztos azt hiszed, hogy férfi létedre lehetetlen, hogy sminket vegyél a csajodnak, pedig nem az. Szerencsére a gyártók gondoltak a tétova férfivásárlók sorsának a megkönnyítésére, és az ünnepek előtt kirukkoltak special edition-palettákkal, melyekkel nem lehet mellé lőni semmilyen nőnél. Ilyen a MAC Fabulousness limitált kiadású kis ünnepi palettája, melyet a Váci utcában szerezhetsz be a MAC boltban, illetve Lagerfeld sminkészlete Shu Uemurának, látni fogod, mennyire örül neki.

Telefonos dolgok

Ha megengedheted magadnak, és béna a telefonja, akkor vegyél neki egy nem bénát, mert az nagyon jó ajándék, de ha nem, az is jó, ha veszel neki szivargyújtós töltőt, menő tokot, vagy fülhallgatót, bármit, ami nincs még neki. Nézz be az Imagine-be a Sas utca 5.-ben, ott minden kapható.

Krém

A szépségmegszállott nők körében a La Mer a krémek krémje, ha úgy tetszik. A termékeit kissé túlárazó gyártó a napokban kijött egy karácsonyi dobozzal; a neve La Mer Set, aminek biztos minden csaj örül, mert magától nem fog ennyit kiadni egy sima hidratáló krémre és arclemosóra. Ezeket csak a Douglas-ban vagy a Marionnaud-ban szerezheted meg.

Táska

Ha igazán nagy király akarsz lenni, vegyél a nődnek egy olyan táskát, amellyel szívesen mutatkozik bármikor-bárhol. Annyit kell csupán figyelembe venned, hogy tartsd távol magadat a Louis Vuitton-bolttól, mert ha már kiadsz egy vagyont az ajándékra, akkor ugye nem akarod, hogy a csajod azért ne használja, mert nem akar égni az utcán vele, ugyanis a nők felének van már egy olyanja a kínairól. A Guess-ben elfogadható áron is kaphatsz igazán szépet, az Andrássy úti üzletükben.

Tükör vagy lámpa

Ne állíts be szenteste egy kanapéval, de ha a csajod fészekrakó típus és látod, hogy folyton igazít és rendez, és a lakásán éli ki a kreatív késztetéseit, akkor egy kisebb bútor klassz ajándék lehet.  Ha együtt éltek, akkor viszont ezt felejtsd el: akkor ugyanis nem rendes ajándék. Az IKEA lehet a befutó, ha nem akarsz sokat költeni, a Bo Concept, ha van elég zsé a csajra.

Állat

Nagyon ingoványos talajra lépsz, ha állatot vennél a nődnek, mert ugye nem tudhatod, hogy örömében fog kiugrani a bőréből, vagy idegességében, amikor meglátja a kiskutyát. Ha viszont tudod, hogy régóta szeretne papagájt, kanárit, akváriumot, macskát, kutyát..., és kellően felelősségteljesnek tartod, hogy ne csak simogassa, hanem éveken át gondozza is, akkor jó ajándék lehet. Ilyesmiben akkor gondolkozz, ha nagyon szereted (a nőt), és minimum még sokáig akarsz vele együtt lenni. Kisállatboltot, ahol különleges hüllők is kaphatóak, a Dohány utcai Zsinagógával szemben találsz, ha kutyát vagy macskát menhelyről választasz, akkor nem csak a barátnődnek teszel jót.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
Öt elérhető sielőhely Európában
Ezt kérd a fa alá! A legjobb téli ruhadarabok egy helyen 

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában