Van tökéletes női segg, oké. Van tökéletes női mell, Ratajkowski. Na de van tökéletes női nemi szerv is? Erre keresi a választ rajzos-viccesen négy férfi. Várjuk a véleményeket – vagy a műalkotásokat!

Pár hete megjelent egy videó, ahogy nők rajzolják le az ideális hímtagot – a tanulságos felvételt meg is nézhetted nálunk. Most pedig a férfiak következnek: na milyen is a tökéletes vagina?

Mondhatjuk, elég zavarban vannak a srácok – a fekete pasi például végigvihorássza az egészet, egy másik bajtárs pedig a rajza mögé bújik lányos pirulásban. Először a megkérdezettek elmondják: nincs tökéletes vagina, mindegyiket úgy kell elfogadni, ahogy van (na kérem, nem veszett még ki a lovagiasság!), a többség pedig sosem gondolkozott még rajta, hogy lenne-e bármilyen preferenciája a női nemi szerv méretét vagy alakját illetően. Ezután következett a kreatív rész: a férfiaknak le kellett rajzolniuk a legszebb vaginát, amit el tudnak képzelni.

Szerintünk nem kell tolmács a műalkotásokhoz: van, aki szerint a tökéletes vaginának megvannak a maga kis hibái és egyenetlenségei. Egy másik rajzon a férfinak fontosabb volt a nő alakja, és a pelyhesen szőrös vénusz-domb. A harmadik imádja, ahogy a vagina alatt és körül látszik a fenék. A negyedikben pedig reméljük nem vész el a naiv művész, mivel szerinte a tökéletes vagina egy pálmafát mintáz, hozzá napsütéses játszótérrel. Nem tudunk belekötni, megnéznénk egy kiállítást a művekből.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés