Aki készített már krumplipürét, az tudja, hogy újramelegítéskor könnyen odaég, ennek elkerülése érdekében úgy kell figyelni, mint Vad II az angol gólvonalon, (vagy egy kicsit jobban) és közben folyamatosan kevergetni kell a köretünket. Sokszor ez sem elég, ráadásul az újramelegítés kiszárítja a pürét, ami egyenlő azzal, hogy élvezhetetlenné válik. Ezt sokan úgy próbálják elkerülni, hogy tejjel hígítani kezdik, ennek viszont az a következménye, hogy az eredeti íz folyamatosan gyengül. A mikró sem a legjobb megoldás, ugyanis nem melegszik át egyenletesen, arról nem is beszélve, hogy mikrót igazi gourmand nem használ, mert tönkreteszi az ételt. Ezeket a hibákat tudjuk elkerülni, ha a videóban látható megoldást választjuk. Elsőre kicsit körülményesnek tűnhet, de így biztosan nem ég oda a pürénk és lesz mit tenni a hús mellé. A módszer egyébként a csokoládé megolvasztására hasonlít, ott ugyanezt a metódust érdemes alkalmazni.

Tovább a Hatékonyha sorozathoz hasonló, észbontóan zseniális trükkjeinkért. Kiderült, hogy rosszul pucoltunk főtt tojást és hagymát, rosszul főztünk tésztát, a főtt krumplival sem megfelelően bántunk, és már azt is tudjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban fokhagymát pucolni!

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés