Egy üzlettársa szerint viszont egyáltalán nem fogyaszt az OMG, ezért tízmillió dollárra perli Wayne Gretzkyt.

OMG néven dobott piacra fogyókúrás rágógumit minden idők egyik legjobb hokisa, a 61 NHL-rekordot tartó Wayne Gretzky. A sportoló és a felesége, Janet Jones Gretzky három évnyi fejlesztés után rukkolt elő a rágóval, amivel „menedzselhető a testsúly”, olyannyira, hogy Gretzky azt állította: csak a rágó rágásával 35 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

Az OMG honlapja szerint a fejlesztéseken tudósok dolgoztak, táplálkozással és testsúly-szabályozással foglalkozó vállalatok közreműködésével. A rágót úgy tervezték, hogy illeszkedjen a felnőttek mostani rohanó, egyszerre több dologra figyelő életviteléhez, és mint írják, a hízás hátterében sokszor egyszerűen a túlevés áll.

A diéták sokszor nem illeszkednek az életmódhoz, az OMG viszont egy kényelmes és egyszerű eszköz a testsúly menedzseléséhez, egy funkcionális rágógumi, amit a legtöbb ember élvezhet – írta a rágó honlapja, amíg elérhető volt.

A koncepció szerint a kellemes ízű rágó pedig teljesen megszünteti az éhségérzetet, ráadásul Gretzky a saját bevallása szerint mindig is utálta a tablettákat.

Steven Sparks cége viszont csődbe ment, miután befektetett a rágóba, aminek szerinte semmiféle hatása nincs. Sparks azt állítja, Gretzkyék hazudtak az eredményekről, hogy a befektetők előtt jobb színben tüntessék fel a céget.

Ugyanakkor talán Sparks sem dőlt volna be olyan könnyen, ha gyerekkorában meghallgathatta volna a Soványító palacsinta mesét.

(Forrás: Marca, fotó: GettyImages)

Ez is érdekelhet:

Tom Brady egymilliárd dollárt halmozott fel – sporton kívüli üzletekkel

Tom Brady négy különböző iparágban összesen egymilliárd dollárt halmozott fel, mindezt a sporton kívül. Hogyan csinálta, és mit tanulhatnak tőle más sportolók?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A jövő tükrét mutatja Párizsnak a La Grande Arche

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés