Bár a tél a jelek szerint elmarad, az ünnepeket minden bizonnyal így is megtartjuk. És ha már hideg és hó nem lesz, legalább a kávénk legyen ünnepi hangulatú, sőt, illatú, ízű. A Nespresso segít nekünk ebben az új édes, fűszeres, kekszes aromájú kávékkal.

Három új ízkombóval álltak elő a cég kávészakértői, de a korábban már bevált alapokon nem változtattak: az étcsokoládé és a vanília karakteressége és harmóniája a kávéval eléggé rendben van.

Ehhez csaptak hozzá három plusz fűszerezést, három határozott, de nem tolakodó ízt: a mandula, vagyis az amaretti édességét, a kardamom aromáját és a gyömbér fűszerességét. Előbbi kettőt a vaníliához, utóbbit a csokihoz csapták hozzá, és milyen jól tették.

Mindegyik limitált variációk alapja a közepesen erős pörkölésű Livanto, így egyik ízvilág sem nyomja el a másikat. Az ízpárosításokkal az volt a Nespresso célja, hogy olyan kávék szülessenek amelyek nemcsak finomak, hanem kellemes meglepetést is okozzanak. Plusz megadják az ünnepi hangulatot.

A Nespresso 2015-ös Limited Edition Variations kávéőrleményei:

  • Vanilla Amaretti

A mandulás és vaníliás aromái az édes amaretti sütemények ízét idézik, de már magában az illat is csalogató. Lágy, édes, süteményes.

Intenzitás: 6

  • Ciocco Ginger

A Livanto pörköltsége és az étcsokoládé telt íze ütős párost alkot, amit egy kis gyömbérrel pörgettek fel, amitől az egész ünnepi és különleges lesz.

Intenzitás: 6

  • Vanilla Cardamom

A vanília és a kardamom aromájának harmóniája felerősíti a Livanto pirított ízjegyeit, de lényeg persze maga a két fűszer pikáns.

Intenzitás: 6

Ezeket megkaphatod, vagy ajándékozhatod ünnepi csomagban is:

  • Variations Triopack: Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger, Vanilla Cardamom
  • Variations 6-os válogatás: Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger, Vanilla Cardamom, Vanilio, Caramelito, Ciocattino

A Nespresso új kávéi november 9-től vásárolhatók meg világszerte a Nespresso Boutique-jaiban, s ugyancsak ekkortól rendelhetők meg online, illetve a telefonon a Nespresso Clubon keresztül.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában