A budapesti Kecskeméti utcában nyílt Tip Top Bárból pazar kilátás nyílik a fővárosra – ennek apropóján összeszedtük a világ legcoolabb tetőbárjait.

Sky Bar, Bangkok

Ismerős a hely? Ha láttad a Másnaposok második részét, akkor nem véletlen, ugyanis a bangkoki Sky Bar fontos helyszín a filmben. Nem kell elmagyaráznunk, hogy miért, ugye?

GhostBar, Las Vegas


Las Vegas a világ egyik partifővárosa, ahol nagypályás fokozatban tolják a hedonista életvitelt. A GhostBarból 55 emelet magasból figyelheted az utcán kígyózó biomassza hömpölygését.

Fifth 230, New York

Magas élet a magasban. Fifth 230 egy kétszintes tetőtéri szórakozóhely Manhattanben, amelyet többször választottak meg a város legjobb tetőbárjának. 83 méter magasban az utca felett a világ egyik legcoolabb városában. Ehhez nincs mit hozzátenni.

5kat, Isztambul


Ott lehet igazán mesés betolni egy deci kevertet! Ezt nyilván polgárpukkasztásnak szántuk, ugyanis egyrészt nem élünk ilyesmivel, másrészt a 5kathoz sokkal jobban passzol mondjuk egy klasszikus Old Fashion, vagy valamilyen egyéb férfias koktél, nem is beszélve egy jó kebabról.

Solar Berlin, Berlin


Onnan jól látható, hogy milyen Berlin felett az ég. Ugyan nem klasszikus tetőteraszos hely, de azért a panorámát ott sem kiskanállal mérik.

Tip Top Bár, Budapest


A miénk. Nem is kellene több kommentár ide, hiszen végre nekünk is lett egy helyünk, ahol egyszerre ihatunk és városnézhetünk.

(Fotók: hivatalos Facebook-oldalak)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon