Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A csütörtöki zártkörű nyitóbulival indító l’Occhio di Stile a Costes és az Onyx színvonalát célozza be, ami még kérdéses, hogy sikerül-e, de az biztos, hogy panorámában veri mindkettőt.

A il Bacio di Stile Andrássy úti üzletének tetején nyílik meg április 14-én a nagyközönség előtt "a stílus szeme" névre keresztelt fine dining étterem és bár. A csúcséttermet működtető gárda nemzetközi, a vezető séf, Fernando Trump előző munkahelye a Burj Khalifában található At.mosphere volt, a food and beverage menedzser az olasz Alessio Vanoni, aki a sanghaji Ritz Carltont (ami szintén nem egy ifjúsági szálló) hagyta ott, hogy Budapestre jöjjön.

A konyha francia és ázsiai beütésekkel rendelkező nemzetközi fúziós lesz, a bárban pedig olyan ételsorral fognak operálni, ami egy hajszálnyival erősebb lesz, mint a nemzetközi csúcsszínvonal. Árakat egyelőre nem tudunk mondani, de ahogy az il Bacio di Stile, ez sem a kispénzű hátizsákos turisták vagy a vidéki kollégisták törzshelye lesz.

A kilátás pedig brutálisan jó, némi elfogultsággal azt mondhatjuk, hogy ez is van olyan, ha nem jobb, mint bármilyen más, párját ritkító kilátás a világban.

(Fotók: l'Occhio di Stile)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.