Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez olyan, mintha a magyar válogatott Eb-t nyerne a döntőben Spanyolország ellen. Tíz emberrel, hátrányból fordítva, úgy, hogy a kilencvenedik percben ollózva lövünk gólt. Szóval ez elég hihetetlen.

Magyarország lett a gasztronómia Leicester Cityje

Ahogy arról beszámoltunk, a napokban zajlott a szuperelit Bocuse d’Or, amit séfolimpiának is nevezhetünk. Először éppen Széllnek sikerül kijutnia a kétévente megrendezésre kerülő lyoni döntőre 2012, ami már önmagában történelemkönyvekbe illő tett volt.

Ez a mostani verseny az európai döntő volt, itt dőlt el, kik juthatnak ki jövőre Lyonba a világbajnokságra.

Széll Tamás alkot

Bár mi rendeztük, szakértők szerint a magyar csapatnak még a dobogó közelébe jutni sem volt esélye, annyira erős a mezőny, főképpen a skandinávok számítottak toronymagas favoritnak. Ennek ellenére a hat körül megrendezett eredményhirdetés szerint a Széll-gárda megelőzte a svédeket és a norvégokat, ami valami hihetetlen eredmény, amiről túlzás nélkül be fog számolni a kulináris média krémje az egész világon. (Már el is kezdték.)

Széll Tamás egy legenda, ez a siker végérvényesen felrakta Magyarországot a kulináris élmezőny világtérképére. Bravó, fiúk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.