A 90. Oscar-díjátadó 1500 vendége hivatalos a gála utáni kormányzói bálba, ahol igazi luxusételek várják a résztvevőket.

Az ételért a sztárok szakácsa, a sokak által a legjobb séfnek tartott Wolfgang Puck felel (már 1985 óta), aki idén egy 60-féle ételből álló különleges menüsort kínál a résztvevőknek.

Az étlapon az Oscar-szobrot formázó füstölt lazacos szendvicstől kezdve a kaviáros spárgakrémlevesen és a fekete szarvasgombás csirkepitén át a rákkal töltött hibiszkuszig megy a flancolás, de

a legdurvább talán a jeges-tengeri pókláb és 24 karátos arannyal készített kaviárparfé.

A desszertek között koktélok inspirálta macaronok, lime-os habcsókos sajttorta-taco és rózsaszín csokoládés eper is lesz.

Ami a piát illeti, idén is Francis Ford Coppola borkülönlegességeit kortyolgathatják a meghívottak, de különleges pezsgővel és egyéb szeszesitalok közül is lehet válogatni majd.

A környezettudatosság jegyében a dekorációhoz és a tálaláshoz használt műanyagot, fémet, üveget, de még a szőnyeget is újrahasznosítják, a világítást pedig energiatakarékos LED-lámpákkal oldják meg. #ZÖLDJÖVŐ

(Forrás / fotó: MTI / Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A madarak és fák napján ültetünk egy gyönyörű fát Alessandrának

A szexi macskás lány

Így lehetsz magabiztos, vagy ha az vagy, akkor még magabiztosabb

További cikkeink a témában