Vannak, akik tudományos célból tanulmányozzák a folyékony magma és az élelmiszerek kapcsolatát. Látványos, az biztos.

A Lavapix oldalon mindenféle dobozos élelmiszereket pakolnak bele folyékony lávába, hogy azt vizsgálják, miképpen hat a forróság a teszttárgyakra. A fenti videóban egy adag Chef Boyardee ravioli kerül tűzközelbe. Korábban egy dobozos kólával akcióztak, az nem robbant fel, itt viszont a készítők szerint jó három méterre repült a töltött olasz tészta. Nem tudjuk, mennyivel haladt előrébb a tudomány csodálatos világa ezzel a megfigyeléssel, de elég érdekes látvány, ahogy a forró massza megeszi a fémdobozt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A szexi macskás lány

Így lehetsz magabiztos, vagy ha az vagy, akkor még magabiztosabb

Isabelle a tóparton is fesztelenül nőies

További cikkeink a témában