A mangó csodás gyümölcs: intenzív, aromás vitaminbomba, amit koktéloktól kezdve friss salátákon át a chutneykig ezerféle módon fogyaszthatunk. De hogyan kell az ovális, tojásdad alakú gyümölcsöt úgy felvágni, hogy egy forgács se vesszen kárba és te se metéld le a kezedet közben? Szerencsére van egy tizenöt másodperces videónk, amiből elsajátíthatod a trükköt.

Tehát a szertartás lényege annyi, hogy három darabra kell vágni, majd a két ovális részt egy pohár szélén finoman lehúzni (ahelyett, hogy késsel próbálnánk kimarcangolni a félgömbből a mangódarabokat). Cseles. Nagyon cseles.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
16% Naná, és nagyon keményen.
34% Igen, de menedzselhető.
50% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés