Ezek az izlandiak nem viccelnek. Előbb Björk, most meg ez.

Egy élelmes arc úgy döntött, hogy a teljes organikusság jegyében nem fog áramot pazarolni, hanem fogja a teljes kiőrlésű rozskenyerét, és beteszi egy gejzírbe. Meg is tehette, ugyanis a Laugarvatn földje tulajdonképpen egy természetes sütő vagy kemence, mivel a talaj maga kábé 100 Celsius fokos. Barátunk egy lábasban 24 órára elásta a még nyers kenyértésztát, és másnap kivette. Az eredményt nézd meg magad.

Izlandon a pékek ásóval készítenek kenyeret. Készen vagyunk.

Ha megtetszett a kenyér vagy bármilyen másféle harapnivaló gondolata, de nincs kedved/időd elkészíteni, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A szexi macskás lány

Így lehetsz magabiztos, vagy ha az vagy, akkor még magabiztosabb

Isabelle a tóparton is fesztelenül nőies

További cikkeink a témában