Ha előfordult már veled is, hogy eggyel több piát gurítottál le a kelleténél egy hosszúra nyúlt éjszaka folyamán, valószínűleg érezted már magad kellemetlenül a következő napon. A másnapot senkinek sem kell bemutatni, mindenki gyűlöli. Épp ezért lehet óriási sikere ennek a csodaitalnak.

Az elixír elnevezését nem gondolták túl, egyszerűen csak a "The Hangover Drink" nevet kapta, ami alapján egyből kiderül mindenki számára, hogy mikor is ajánlott a fogyasztása. Igen, akkor amikor egyébként egész nap csak az ágyad és a toalett között ingáznál.

Ha hihetünk a gyártó szavainak, akkor

Az ital egyik fő összetevője a Hovenia Dulcis (japán mazsolafa) kivonata, aminek dihidro-myricetin (DHM) tartalma anti-hepatotoxikus hatása révén segít méregteleníteni testünket a mértéktelen alkoholfogyasztás után.

Emellett persze tele van még az ital az ilyenkor szükséges vitaminokkal, elektrolitokkal, valamint tüskés körte és máriatövis kivonattal, amelyek enyhítik a fejfájást és az émelygést, illetve segítenek az alkohol lebontásában.

A lényeg tehát az, hogy gyorsan felhajtod és aztán nem érzed majd egész nap úgy magad, mint a mosott szar. Ha többet szeretnél róla megtudni, erre tessék tovább. Ha minden igaz, júniusig kell várni rá.

Ha pedig egészen biztosra akarsz menni, akkor egy ilyen levest is betolsz mellé:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Vele ünnepeljük meg a Föld napját

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés