Akárki, akármit mond, a főzés férfias dolog, elég lenne csak megnézni, hogy a világ éttermeinek konyháin milyen a nő-férfi arány. Nem statisztikai adatok alapján, de azt mondanánk, hogy olyan 85-15, és nem a szakácsnők javára. A most következő összeállításban öt olyan fogást szedtünk össze, amiket kis odafigyeléssel egy kezdő is összedobhat, ha pedig a tudásod meghaladja a zsíroskenyér-szintet, és mondjuk egy rántottát akármikor összedobsz, akkor meg sem fogsz izzadni. Kápráztasd el a csajod vagy a családot, hajrá!

1. Marhahúsos cannelloni

Ez a tésztába tekert darált húsos ragus csoda tuti mindenkit levesz a lábáról! Nem bonyolult, igaz, egy sima spagettinél egy fokkal tovább tart megcsinálni, de nagyon megéri! Így készítsd el!

2. Cobb saláta

Reggelire elég volt a húsból és valami könnyebb kellene ebédre? Mit szólnál egy tartalmas, szinte főételnek is beillő salátához? Ez ráadásul egy kevésbé ismert versenyző, ellenben nagyon jó. Gasztronómiai tervrajz itt.

3. Hot dog

Ha nem akarod szétmelózni magad ebédre, akkor zseniális megoldás egy klasszikus amerikai hot dog elkészítése. A ketchupos-mustáros verzió a múlté, mutatunk egy halom olyan receptet, hogy soha nem fogsz többet úgy gondolni erre a kajára, ahogy eddig! Itt a recept!

4. Chicken tikka masala

Egymilliárd indiai nem tévedhet! Ha eddig nem ettél indiait, akkor sanszos, hogy ez a fűszeres fogás lesz a kapudrogod az ázsiai ország konyhájához. Így készítsd el!

5. Grillezett lazac avokádóval

Harminc perc mindenestül, az egyik legjobb idő-érték arányú kaja a világon. Avokado-salsával tálalva nem lesz olyan halimádó csaj, aki ne lenne hálás érte. Így gyártsd le!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon