Moziban a love chair megvan? Amikor a leghátsó sorban páros ülőhelyeket hoznak létre a karfák kipöckölésével, hogy az egymás iránt hevülő filmimádók kellőképpen összeborulhassanak a film előtt, alatt – vagy helyett. A Trafiqban rendelhető Player-koktélok a love chairek iható verziói, ugyanis párosban rendelheted őket: egyet magadnak és – igen! – egyet a kiszemelt nőnek. Szóval: nő és férfi, kíváncsiság, szerelem, szenvedély, ilyenek.

A magas élet ötödik kerületi helytartóságának mixerei plusz mi, itt a Playernél hosszú hetek megfeszített munkájával, ízlelőbimbóinkat és garatunkat kíméletlenül sokszor szeszbe áztatva háromféle kevert alkoholos italt alkottunk meg, amelyeknek létrehoztuk a női és férfiverzióját is. Mivel kissé bonyolultabb elkészíteni őket, mint egy fröccsöt, ezért a Magas Élet, a Player’s choice és az Alpha névre keresztelt duetteket csak 22.30-ig, a durva pörgés kezdetéig lehet rendelni, méghozzá 2230 forintért.

A csajokért folytatott hadjárat folyékony szárnysegédei megérkeztek, és szolgálatra jelentkeznek. A többi rajtad áll!

Terasznyitás május 2-án

Kispénteken, azaz csütörtökön kezdődik a nyári szezon a Trafiqban, méghozzá a terasz megnyitásával. A négynapos, hosszú hétvégés fiesztát nyárra hangszerelt bólékkal, este 8-tól dj-szettekkel teszik még pazarabbá, biztosan lesznek csajok is, szóval itt a remek alkalom, hogy bevesd az új Player-koktélokat!

Csütörtök: Immi V – terrace dj-szett
Péntek: Me'lodie – live guitar + vocal
Szombat : Bruce Marshall – The Music Sommelier – The Morning After

(Fotók: Trafiq Bár)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon