George Clooney példáján felbuzdulva Ryan Reynolds is beszállt az alkoholbizniszbe

Habár a színészt biztosan lekötik az utolsó simítások a Deadpool második részével kapcsolatban, mégis szakított időt arra, hogy bevásárolja magát egy szeszfőzdébe.

Ryan Reynolds tavaly a 15. helyen végzett a legtöbbet kereső színészek listáján, pénze tehát bőven akad arra, hogy saját italmárkát vegyen magának. Így hát vásárolt is magának némi tulajdonosi részesedést az Aviaton Gin-ben, ami a Wine Enthusiast listája szerint csúcsminőséget képvisel a piacon.

Arról nem lehet tudni, hogy hány százalékos részesedést vett magának a színész, illetve hogy milyen összeggel szállt be a bizniszbe, csupán annyit árultak el, hogy "jelentős tulajdonossá" vált. A márka Instagram-oldalán már az új főnökként mutatták be.

We're excited to announce our new boss, @vancityreynolds. Actor, producer, professional good-looking person.

Aviation American Gin (@aviationgin) által megosztott bejegyzés,

- magyarázta Reynolds a döntésének okát, majd azt is hozzátette, hogy óriásit téved az, aki szerint minden gin egyforma ízű. "Az Aviation egészen más ligában játszik, és elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy része lehetek a cégnek."

Aviation American Gin (@aviationgin) által megosztott bejegyzés,

George Clooney példáján keresztül pedig már megfigyelhettük, hogy saját italmárkával rendelkezni egyrészt baromi menő és szórakoztató, másrészt hihetetlenül nyereséges is lehet. Az Aviation Gin piaci részesedése egyelőre picike, ám a színész biztosan sokat lendíthet majd rajta. Meglátjuk, mindenesetre mi szívesen adnánk neki egy esélyt.

(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon