Top rumok és fogások Budapest felett, ez a TOPRUM!

Új sorozatunkban szeretnénk nektek útmutatót nyújtani, hogy kánikula idején hol frissüljetek fel étellel és itallal egyaránt. Az első hely, amit ajánlunk a TOPRUM, ami nemcsak Budapest láthatára felé visz titeket, hanem top élményben részesíti az ízlelőbimbóitokat is!

Ottjártunkkor próbáltunk alkoholos és mentes koktélokat is, ami pedig a rumos verziót illeti, úgy gondoltuk, hogy elsőtől megvan a buli hangulat, másodiktól pedig már a teleport is összejöhet hazáig az ágyba. A Deadhead nemcsak a fejében zsugorított rumos üvegtől lesz rátok durva hatással, hanem a benne található alkoholmennyiségtől is, így tökéletes a lazításra. Ha már ez összejött, akkor illik rákóstolni Sajben Csaba zseniális Bar Foodjaira!

Több alkotását is volt szerencsénk megízlelni, és tényleg nehéz szavakba önteni, hogy milyen hihetetlenül pazar ízélmény volt mind.

Legyen itt szó akár a sóskalevesről, ami igazából csak felfrissíti az ember száját, minden egyes füstölt tokhal elfogyasztása után, de az olyan extravagáns tételek is mennyeiek voltak mint az osztrigahabbal körbevett, japán uborkával turbózott lazacpisztráng, ami a tenger ízét hozza el a szánkba, mindezt Budapest felett, az ötödik kerületben.

Viszont ha már ízekről beszélünk, akkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett a húsmentes étel mellett, ami a szerző jelenlegi kedvence, mindez úgy, hogy egy disznóságokat rendesen szerető emberről van szó!

Ez pedig nem más, mint gombák garmadája házi tejföllel, medvehagymával és fűszerpaprikás burgonyával, amit a chef a „magyaros szájízként” aposztrofált. Engem lenyűgözött, mert egyszerűen hihetetlennek tartottam ezt az ízélményt bő zsírban sült húsok nélkül.

Természetesen azért kijárt a húsokból is, és egy pazar, ropogósra sült malaccsászárt is kóstoltunk, ami meg volt küldve rák jus-vel, joghurttal, mentás reteksalátával és bomba jó élményt nyújtó, pattogatott bulgurral! Ilyet még tuti nem ettél, ezért ez a klasszikus muszáj megkóstolni tétel.

Egy szó, mint száz, ha szeretnétek elviselhetőbbé tenni a nyári kánikulát, akkor liftezzetek magasan Budapest felé, és engedjétek át magatokat a kényeztetésnek, ami az ízeket illeti. Ja, és a kilátásról még nem is beszéltem, ami nyilván szemet gyönyörködtető!

(Fotó/Videó: Bodor Tamás)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon