A Kitchen Nighmares egyik 2010-es epizódjában olyat csinált, amit 21 éve egyszer sem. Nem nyúlt a tányérhoz. Mutatjuk az ominózus kaját.

Gordon 2010-ben egy angol vidéki étterembe sétált be, ahol hoztak neki egy narancsszószos kacsát. Ebből egy falatot evett, amit azonnal kiköpött. Már a színe sem tetszett neki:

„Jézus! Bassza meg. Ehhez napszemüveg kell?”

Aztán jött a báránylábszár, amiről kiderült, hogy nem hogy nem friss, de előre vákuumozott, egy évig tartósított lábszárról van szó, amit még hűteni sem kell. Gordon nem örült, amikor meghallotta.

„Bassza meg! Ilyen még nem volt. Nem fogom megkóstolni!”

A konyhában kiderült, hogy féltucatnyi E-adalékanyag van a báránybordában, ízfokozók és tartósítószerek. Gordon utolsó mondata:

„Bassza meg! Csodálkozom, hogy még nem irtották ki Northampton lakosságának a felét!”

Soha ne változz meg, Gordon!

A cikk egy korábbi verziójában tévedésből azt állítottuk, hogy ez egy friss videó, ami nyilván képtelenség. A szerzőt azóta szurokba forgatta a szerkesztőség több tagja, majd megszórták mogyoróval és chilivel.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés