Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Egy adag mosás

A pózban te ülsz alul, rajtad pedig a hölgy. A dolog előnye a házias oldal mellett (amit azért annyira nem húznánk be olyan hatalmas szexpozitívumnak, hogy közben kész lett a mosás is), az az extra rezgés, amivel a mosógépen ülve a péniszed a hölgy számára gyakorlatilag vibrátorrá válhat.

A gumilabda-trükk

Ez egyszerre mókás, formabontó, de veszélyes póz is. Ugyanúgy ültök, mint a mosógépesnél, de itt te vagy a hölgy egyszerű guggolásokkal adhatjátok a ritmust. Habár a rugózás nagyon szexi, ilyenkor vigyázz, hogy ne gyorsítsatok be annyira, hogy ha kicsúsznál belőle, akkor ne tudnál időben korrigálni. Mert az fájna. Azt pedig nem akarjátok.

A vízesés

Lógasd le a felsőtested az ágy széléről és engedd, hogy a hölgy meglovagoljon. A pozíció előnye, hogy a vér nem csak a fejedbe fog ömleni, hanem oda is – amitől elvileg tartósan kemény merevedésed lehet. Miközben a csajod lovagol, te fél kézzel simogathatod a klitoriális részt vagy használhattok egy vibrációs tojást is a gyönyörfokozás érdekében.

Hóangyal

Na ez egy kemény kihívást jelentő póz: a hölgy a hátán fekszik, te pedig neki háttal behatolsz. Egyrész nehéz benntartani a szerszámot, másrészt – valljuk be, hogy így van – lehet, hogy nem szeretnéd, ha a csajod a fenekedet fixírozná az aktus alatt. Aztán ki tudja – a végén könnyed kiderülhet, hogy egészen a kedvedre való, ha a barátnőd közben belédmarkol vagy simogat ezen a faroknál jóval intimebb területen.

Megzavart sminkelés

Ez a gyors menetek tökéletes póza egy házibuli alatt, de ennél többet is tud. Egyrészt a behatolás szöge nagyon G-pont-pozitív a nőknek, másfelől pedig ne felejtsd el a tükör-faktort: egyszerre mocskos, zavarbaejtő, erotikus és szexi dolog a tükörben nézni az arcotokat egy erős menet közben.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában