A Manchester City új igazolása mindössze 21 éves, de már most különösen odafigyel az étkezésére és szinte soha nem tart csalónapot.

Haaland még mindig csak 21 éves, a fizikuma azonban egészen kiemelkedő. A 194 centi magas és 94 kilós norvég csatár tavaly egy interjúban azt mondta, a Dortmundhoz gyerekként érkezett, de másfél év alatt sikerült felszednie nyolc kiló izmot, mindezt úgy, hogy a gyorsasága sem kopott meg.

A héten a Manchester Cityhez igazoló csatár különösen figyel arra, hogy a lehető legegészségesebben étkezzen. Alf-Inge Haaland, Erling édesapja, korábbi City-játékos szerint a fia akkor változtatott a hozzáállásán, amikor Patrice Evra arról mesélt neki, hogy egyszer Cristiano Ronaldóval ebédelt, a portugál pedig csak halat evett. Haalandot inspirálta a sztori, az apja szerint ezt követően megváltoztatta az étrendjét.

Ma már külön séf figyel a táplálkozására, napi nagyjából négyezer kalóriát visz be a szervezetébe, és az étrendje nagy részét különböző halfajták teszik ki.

Emellett természetesen sok zöldségek is eszik, ahogy csirkét is, só és olaj nélkül, mindezt napi hat étkezésre szétosztva.

Haaland válogatottbeli csapattársa, Josh King a következőt mondta a most már korábbi Dortmund-csatárról:

„Egy igazi szörny, annyit eszik, mint egy medve. Soha életemben nem láttam olyan embert, aki annyit kajált volna, mint Erling.”

Haaland egy interjúban beszélt az étrendjéről, azt mondta, hogy csalónapot nagyon ritkán tart, de ha mégis, akkor a kebab az abszolút kedvence, emellett az indiai és kínai ételeket is kedveli.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Jó hét kell legyen, ami Zoéval indul