Vannak iszonyú kemény kérdések az életben. Sörözés vagy vezetés? Pizza vagy diéta? Apple vagy Android? Szex vagy társasozás? Nos, az utóbbi választást már nem kell meghoznod.

Nem kerülgetjük a forró kását: a szextársasjátékokról elsőre nekünk (is, ha neked is) az jut eszünkbe, hogy már kábé nincs remény, ha egy ilyenbe invesztáltok a párotokkal. Minek társasjáték ahhoz, hogy az ember a világ legősibb elfoglaltságát élvezze? Jogos a kérdés, viszont, ha igazán magunkba nézünk, láthatjuk a válaszokat.

Hosszú évekig például párban vagy házasságban lenni valakivel gyakran el tudja laposítani a dolgokat: a szex rutinszerűvé válik, az aktusban nincs semmi új vagy izgalmas; bejáratott recept szerint nyomja az ember, aztán azon kapja magát, hogy egyre kevesebb a szex. És még kevesebb. és még kevesebb, míg végül már riasztóan a teljes elhidegülés szakadéka felé tántorog a párkapcsolat.

Ez egy nagyon is valós és ijesztő probléma, amire játékosan pikáns választ adnak a szextársasjátékok. Ezekkel ugyanis a nagy, komoly megbeszélések, vagy drasztikusabb esetben párterápia helyett könnyeden és lazán nyithattok izgalmas, új fejezetet a hálószobai világba. Természetesen egy szextársas nem minden kapcsolati problémára gyógyír, viszont garantáltan egy izgalmas és szexi út kezdete közösen a rejtett gyönyörök és egymás eddig akár teljesen ismeretlen vágyainak birodalmába. Mutatjuk a három kedvencünket!

Monogamy

A játék során több, mint 390 pikáns, izgalmas és egyben szórakoztató feladat vár rátok, három különböző szinten (Intim, Szenvedély, Forró).

Ahogy a játék halad előre, tabudöntögető párbeszédekben és izgalmas feladatokban lesz részetek, mialatt egyre többet tudtok meg egymás testéről, gondolatairól és vágyairól is, egyre közelebb érve ahhoz a felismeréshez, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza.

A szinteken előrehaladva, ahogy a hangulatotok egyre fokozódik, úgy válnak a feladatok is egyre intimebbekké, szenvedélyesebbekké, forróbbakká. De hát így jó egy szexi este, nem igaz?

Szexpedíció

A Szexpedíció olyan pároknak való, akik nagyon nem félősek, ha szexről és egymás felhúzásáról, erotikáról és már-már teljesen pornográf kihívásokról van szó. Míg a Monogamy nevű, szintén pazar szextársasjáték is bevisz a rejtett gyönyörök világába, a Szexpedíció abszolút szintet lép: a feladatok sokkal mocskosabbak, meredekebbek, szexibbek és bevállalósabbak mint elődjénél.

A játék lényege, hogy az elején mindketten felírtok egy-egy fantáziát egy lapra, majd a nyolclapú dobókockával haladva mentek végig a pályán.

A pálya pedig tele van nagyon 18+-os feladatokkal: a saját szád bekötözésétől és csendben maradástól kezdve a jó szopás bemutatásáig egy fallikus tárgyon át a párod kikötözve izgatásáig a Szexpedíció nem finomkodik a tényleg pornóhoz hasonló hangulat megteremtésén.

Az S&M feladatok közt találjuk a legkinkybbeket, melyek a dominálás-és-szolgálás szerepköreivel játszanak, de néha egészen meglepő kategóriákba tesznek nagyon nagy bátorságot és bevállalósságot igénylő feladatokat, úgyhogy ezzel a játékkal garantált a forró este.

Adsz vagy kapsz

A kétszemélyes játék során egy SEX feliratú táblán kell dobókockákkal végighaladni. A játék „betűnként” válik egyre intenzívebbé: az elején az S betűt járjuk be, és könnyed feladatokkal kezdünk: ez a „sejtelmes” szakasz, ahol leginkább humoros, hangulatoldó, incselkedő és vágykeltő feladatokat kapunk (például megcsikizni egymást, pajzán dolgokat mondani, elmondani egy titkos vágyat vagy épp itt-ott megcsókolni a másikat).

A következő szakasz az erotikus vágyak kiélésének birodalma: az incselkedések itt már átcsapnak konkrét feladatokba, amelyek hosszabbak is, mint az előző részben (például harminc másodpercig csókolgatni a másik fülét, szexin etetni a másikat vagy épp erotikus tánccal vetkőzni).

A végső állomás pedig az X, azaz az X-trém szakasz. Itt már egészen felhevül minden, a feladatok már nem lacafacáznak a szexszel, hanem konkrét szexuális dolgokat kell tenned a másikkal – vagy neki veled –, akár a szolidan vett BDSM határait is súrolva. A játék nem egyszeri alkalmas, hanem épp ellenkezőleg: szinte végtelenül variálható, ugyanis a rengeteg feladatkártya, a mezőkön található utasítások és a dobások mellett még háromféle pikáns dobókocka is változtatja a feladatokat, így lehetetlen, hogy kétszer ugyanolyan körön menjetek végig.

A társasjátékokat, és hozzá még végtelen mennyiségű, szexi kiegészítőt és szexjátékot pedig mind beszerezhetitek a Vágyaim.hu oldalán. Szexre és dobókockára fel!

(Fotók: Alexander Suarta, Clint Robert)

Ez is érdekelhet: 

Találtunk egy eszközt, amivel a csajod a retiküljében hordhatja az orgazmust

Egy percen belül elélveznek tőle a nők, mi az? Nem, nem az, amit a lábad között hordasz, hanem ez a csodás játékszer, ami elfér a tenyeredben.

És ezt olvastad már?
Bemutatjuk a Közép-Floridai Egyetem egyik legszexibb hallgatóját