Valahogy minden sokkal olajozottabb azokban a bizonyos mozis szexjelenetekben, mint a valóságban, nem? Debizonyhogyde, úgyhogy meg is mutatjuk a hat leggyakoribb filmes kamut a szexszel kapcsolatban.

1: A ruhák azonnal, simán és szexin lekerülnek

A filmekben valami mágia folytán mindenkiről bíbelődés nélkül lekerülnek a szükséges ruhadarabok – de a nem megvágott valóságban ez baromira nincs így. A filmes szexjelenetekbe valamiért nem kerülnek be a kínosan egymás mellett ülő zoknilehúzások, a melltartó csatjával való hosszú és elkeseredett harcok vagy épp az, ahogy a csajodról próbálod lefeszegetni a rettenet szoros nadrágját a bokáján. Pedig mind ismerjük ezeket a béna köröket.

2: Végig a csajon van a melltartó

Most komolyan, mondj már egy olyan esetet, mikor nem rángattad le kábé első mozdulatként a csajodról a melltartót? A filmekben ennek ellenére szinte mindig ott van előtte meg utána is a leányzón a fehérnemű (ja, és mondj egy lányt, akinek az első dolga felkapni szex után egy melltartót).

3: Azonnal bent vagy és bent is maradsz

Megvannak ezek a szenvedélyes, asztalon dugós, falnak döntős nagy szexelések a filmekből? Amikor azonnal benne van a fickó a nőben és egyszer sem csúszik ki. Namármost, ezzel szemben a valóság elég más tészta: egy aktus alatt azért párszor szükség van a kézzel navigálásra – és például egy ilyen pózban, ahol a férfi tartja az őt lábbal körülölelő nőt, főleg elképzeljük, hányszor csusszan ki a szerszám: többször, mint amíg bent van.

4: Tökéletes haj és smink

Persze, mert egy orbitális, asztalon-kanapén-falon-földön-bárpulton lenyomott dugaton után olyan szép és rendezett marad a hölgy, mintha csak egy ötórai tea közben csevegtetek volna Proustról. Hatalmas nope: egy ilyen izzadós, hosszú, széttolt menet után a nő arca is széttolódik: a szemfestékének köze nincs a szeméhez többé, éppen-kúrás-utáni haja olyan gubancokban tornyosul a feje fölé, amit Amy Winehouse-nak is becsületére vált volna, a rúzsa pedig nem szexin vöröslik a száján, inkább úgy terül szét, hogy megijedsz, vajon Jokerrel szeretkeztél-e.

5: Minden póz kényelmes

„Legyen az biliárdasztal, lépcsőház vagy motorháztető, akárhova felpolcolhatod a csajodat, ő végig élvezni fogja az aktust.”

– Minden Filmes.

A valóságban ez úgy néz ki, hogy két percen belül beleáll az asztal éle a gerincébe, satuba fogják a csípőjét, a térde jobban lehorzsolódik, mint egy túlmozgásos, fogócskázó oviscsoporté, végig kapaszkodnia kell, hogy ellentartson, így a karjai szétfeszülnek az izommunkától. Nem pont ugyanaz.

6: Óvszer, élvezés, ilyenek?

Mikor került rá az óvszer és hogy nem szerencsétlenkedett a bontogatással meg a felhúzással? Vagy beleélvezett csak úgy? Akkor tablettát szed a nő? Szingliként? És ha nem benne ment el a srác, akkor hol vannak a papírtörlős, aktus utáni spermatakarítások? Elismerjük, ezek valóban nem a legfelemelőbb részei a szexnek, de nagyon is így van mindez valójában.

Szóval, kedves filmesek, elmondunk egy titkot: a szex egy sokkal macerásabb, nyersebb és dzsuvásabb dolog, mint ahogy elképzelitek. Ölel:

– Az emberiség fennmaradó része.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában