A Hater nevű app lényege egyszerű, mint egy pofon: azokat az embereket hozza össze, akik ugyanazokat a dolgokat gyűlölik.

Az alkalmazás február 8-án startol el, de a bétát iOS-re akár már most letöltheted, az androidos verzió pedig valamikor tavasz elején kerül fel a Play áruházba.

A nagy csavar annyi, hogy a Haterben 3000 különböző dologról nyilváníthatsz véleményt - mint például Donald Trump, falépítés, vallási fanatizmus, kiskutyák, tömegközlekedés stb. -, mégpedig úgy, hogy a témát jelképező képet lefelé söpröd, ha gyűlölöd, felfelé, ha imádod, balra, ha csak szolidan nem szereted, és jobbra, ha visszafogottan szereted.

Az app ezután az alapján keres neked jelölteket, hogy kikkel győlölöd ugyanazokat a dolgokat, ami annyira elképesztően remek ötlet, hogy azonnal feltettük megunknak a kérdést; ez miért nem nekünk jutott eszünkbe?!

Nos, leginkább azért nem, mert Brendan Alper, egy kiugrott közgazdászból lett humorista megelőzött mindenkit, a Hatert ugyanis ő találta ki, és ő is hozta tető alá. A faszi úgy meg fogja magát szedni ebből az ötletből, hogy egy idő után tutira ő is fel fog bukkanni a témák között.

(via)

És ezt olvastad már?
A férfiak jóval környezetszennyezőbben táplálkoznak, mint a nők