Te meg mernéd kérdezni őket?

Voltál már abban a kínos helyzetben, amikor egy randin nem tudtok mit mondani egymásnak – vagy ha igen, az is erőltetett, esetleg totál érdektelen és nem vezet sehová? Mellesleg nem is kell ehhez élőben ismerkedni: voltál például Tinderen abban az ezerszer ismétlődő helyzetben, hogy három mondat után elfakul teljesen a beszélgetés(nek is nem nevezhető valami)?

Ha igen, akkor most mondunk pár olyan kérdést, amivel felpörgetheted, és erotikus, izgalmasan pikáns irányba terelheted a kiszemelttel az ismerkedést.

1.: Beindít a voyeurizmus?

A voyeurizmus jelentése: más személyek szexuális együttléteinek (titkos) megfigyelése, szemlélése a nemi vágy kielégítése céljából. Egy szexszakértő szerint ez a kérdés sok mindent mondhat el rólad a partnerednek, mivel a voyeurizmus is rengetegféle lehet: például kinézhet úgy is, hogy az egyik fél szereti nézni, ahogy a másik szexel valaki mással, vagy épp úgy, hogy arra elégíti ki magát a másikkal való testi kontaktus nélkül, hogy a nője előtte erotikusan zuhanyzik. Biztosan izgalmasabb kérdés, mint az, hogy mi a kedvenc italod!

2.: Mi a véleményed a szexjátékokról?

Hogy érzel velük kapcsolatban? Neked vannak szexjátékaid? Milyen játékokat használtál eddig? Mit próbálnál ki szívesen? Végtelen sok kérdést nyit meg a szexjátékok témaköre, méghozzá végtelen sok forró kérdést, ha a másik is vevő rá.

3.: Milyen szerepben szeretsz lenni szex közben?

Ez egy nagyon szexi kérdés, viszont találd meg a tökéletes pillanatot, mikor bedobod, ne ijeszd el a másikat, esetleg kényszerítsd döntéshelyzetbe, amikor ő maga sem biztos a válaszban!

4.: Ha kívánós vagyok és hiányzol, küldhetek szexüzeneteket?

A szexting műfaja nagyon forró tud lenni, szóval ezzel a kérdéssel, főleg, ha igen a válasz, egy egészen új, baromi erotikus és szexi utat nyithattok meg az ismerkedésben.

5.: Milyen fantázia izgatott mindig is?

Ez a kérdés egyszerre pikáns és közben ijesztő is, mert ezzel mindketten megnyithatjátok másik felé a rejtett oldalatokat – és igen, lehet, hogy mondjuk egy tiltás lesz a vége. De ha ezt megkérdezed, legyetek mindketten nagyon nyitottak, mivel a fantázia birodalma korántsem egyenlő azzal, amit valóban meg is tenne az ember – mindenesetre igazán szexi helyekre juthattok el ebben a témában!

6.: Milyen hírességgel feküdnél le szívesen, és mi izgat fel bennük?

Igen, elég dedós kérdésnek hangzik, viszont jó móka lehet, és abszolút ártatlan is, mert senki nem lesz féltékeny senkire – cserébe megtudhatjátok, kire és mire gerjed titokban a másik.

7.: Milyen egy ideális szexszerepjáték-forgatókönyv nálad?

Ez is egy rengeteg forró ajtót kinyitó kérdés, amennyiben a másik félben is van némi kink. Tanár-diák-fantázia? Idegennel találkozol a bárban-szerepjáték? A szexszerepjáték elképesztően izgalmas dolog, és akár meg is valósíthatjátok őket, ha következő szintre lép az ismerkedés.

Végül pedig egy utolsó kérdés maradt:

meg mered-e kérdezni őket?

(Fotó: Carlos Methfessel, modell: Olga de Mar)

Ez is érdekelhet:

Valentin-napra valami romantikusat és szexin mocskosat adnál a csajodnak? Ne keress tovább!

Évről-évre megtalálni azt az ajándékot, amivel kifejezed a szerelmed a párod iránt, nem túl könnyű feladat. Most viszont mutatunk egy olyan tippet, amivel a Valentin-napi agyalást azonnal ki is húzhatod 2022-re.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés